slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Ledenadministratie Apr
8

Opzegging lidmaatschap seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Opzeggen lidmaatschap

Het komt voor dat leden MHC Epe moeten verlaten. Als je gaat verhuizen bijvoorbeeld, of als je gaat studeren. Of misschien heb je te weinig tijd.

Kun je écht geen lid meer blijven, dan moet je het lidmaatschap voor het komende seizoen vóór 15 mei 2021 opzeggen. Dit is een strakke opzegtermijn, omdat dan de teamindeling en inschrijving KNHB voor het nieuwe seizoen al moet worden geregeld. Je lidmaatschap eindigt dan op 30 juni 2021.

 

Op tijd opzeggen lidmaatschap

Zeg je het lidmaatschap ná 15 mei 2021 op, dan is dit te laat voor het komende hockeyseizoen. Het lidmaatschap is dan automatisch met één jaar verlengd. Je verplicht je dan dus nog tot het betalen van één jaar contributie. Dit geldt ook als je lidmaatschap tijdens het seizoen opzegt. Ook dan blijft de contributieverplichting voor het resterende seizoen van kracht.

 

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Opzeggen kan alleen per mail. Stuur deze naar [email protected] en geef daarin aan waarom je stopt. Na ontvangst van je opzegging sturen we je een ontvangstbevestiging (ook per mail). Ontvang je deze bevestiging niet, dan betekent dit dat we je opzegging niet hebt ontvangen. Neem dan even contact met ons op.

 

Vooruitzichten lopende seizoen

Veel hockeyers en verenigingen willen graag nog competitie spelen, voordat het seizoen stopt. Er komt dan weer meer reuring op de club en we kunnen het verenigingsleven weer oppakken. De KNHB is samen met de verenigingen aan het kijken hoe we dit kunnen doen. Zie ook ons eerdere bericht. Het wordt wel passen en meten, maar er zijn nog voldoende weekenden beschikbaar om de competitie te herstarten. We wachten in spanning de persconferentie af op 13 april 2021.

 

Met sportieve groet,

Ledenadministratie MHC Epe

[email protected].