slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Voorzet van de voorzitter Sep
5

Even voorstellen: het nieuwe bestuur!

Nieuws afbeelding
Beste leden,

met grote vreugde voor mij en zeker voor de club mag ik jullie mededelen dat we weer een een compleet bestuur hebben! De nieuwe bestuursleden zijn voor de meesten onder jullie wel bekende namen op de club.
  • Jan Kasteel heeft de taak als secretaris opgepakt. Jan is in een van de vorige besturen ook al bestuurslid geweest.
  • Joost Laponder is het nieuwe bestuurslid voor accommodaties en onderhoud velden & gebouw en groen rondom het gebouw.
  • Gerhard Rabius is als penningmeester toegetreden tot het bestuur.
Wij zijn al volop aan de slag met de voorbereidingen voor dit nieuwe seizoen. Hopelijk gaan we een normaler jaar tegemoet, zonder (verdere) restricties door corona.

De TC wil ik hartelijk danken voor hun inzet. En dát in de periode van corona en met maar één bestuurslid op de club...

Verder wil ik de leden bedanken dat ze ondanks deze nare periode van corona - waarin geen activiteiten op de club waren - toch achter de club zijn blijven staan.

Trots op onze mooie club, MHC Epe!

Met sportieve groet,

Raymond Peelen, voorzitter MHC Epe

Graag laat ik jullie kennismaken met de nieuwe bestuursleden, inclusief een introductie van mijzelf ;-).

Jan Kasteel

Jan Kasteel

Wie ben je?
Jan Kasteel.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik ben "semi - pensionado”. Voorheen o.a. gewerkt als inkoopmanager en unit-manager in de foodretail.

Wat is je connectie met MHC Epe?
Na een vader - zoon wedstrijd in 2006 ben ik begonnen met hockeyen en meteen lid geworden van MHC Epe. Voor m’n 40-ste had ik nooit gehockeyd. De meeste van m'n huidige teamleden zijn vroeg in hun jeugd begonnen, ik dus niet. Dat is te zien aan het spel; een zeer beperkte techniek die ik probeer te compenseren door veel en hard te lopen. Lukt af en toe ;-).

Mijn connectie met onze club is de volgende: rechtsvoor in het fantastische Veteranen A team in de periode 2014/2015/2016. Ook reeds bestuurslid van MHC Epe en in 2017 een van de vier leden van het organisatiecomité tbv. het 75-jarig lustrum van onze club.

Wat is je rol in het bestuur?
Binnen het bestuur ben ik de secretaris (net als in een vorige bestuursperiode).

Wat wil je bereiken bij MHC Epe?
Wat mij betreft is de top 3 te bereiken zaken (in willekeurige volgorde):
- vacatures binnen alle clubcommissies invullen. Zo ontstaat een noodzakelijk stevig fundament. Daarna zijn we gezamenlijk in staat de club weer te laten groeien
- samenwerken op basis van duidelijke en faire afspraken (o.a. schriftelijke contracten voor de trainers)
- meer aanwezigheid en bekendheid van MHC Epe binnen de gemeente Epe.

Dit met als uiteindelijk doel: meer leden!

Jan is bereikbaar via [email protected].

Joost Laponder

Joost Laponder

Wie ben je?
Laat ik me voorstellen, mijn naam is Joost Laponder, getrouwd met Romi.
Zelf speel ik bij MHC Epe in het team van de Veteranen A, mijn drie zoons hockeyen ook (Tobias, Dieter en Hugo).

Wat doe je in het dagelijks leven?
In mijn dagelijks leven werk ik bij Wensink Automotive als directeur Sales Mercedes-Benz Trucks, daar stuur ik het team van truckverkopers aan.

Connectie met het MHC Epe
Toen ik ongeveer zeven jaar oud was, werd ik gevraagd door wat buurtkinderen om mee te spelen met een potje hockey. Dit vond ik zo leuk dat ik lid ben geworden van MHC Epe. Ik speel dus al zo’n 40 jaar hockey, waarvan ruim 30 jaar bij MHC Epe .

Vele besturen en vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat wij nog steeds bij één van de mooiste hockeyclubs van Nederland kunnen hockeyen. In de afgelopen periode is gebleken dat het lastiger is geworden om vrijwilligers te krijgen. De club gaat mij aan het hart, dus ik bied mij graag aan om de handen uit de mouwen te steken!

Rol in het bestuur?
Het is mij opgevallen dat er veel dingen zijn die onderhoud nodig hebben of vervangen moeten worden. Op veel vlakken zal er een inhaalslag gemaakt moeten worden, daarom heb ik de handschoen opgepakt en mij aangeboden om de functie bestuurslid accommodatie te vervullen. In deze rol zal ik de dagelijkse en periodieke werkzaamheden coördineren. Daarnaast zullen er ad hoc zaken zijn die gerepareerd of vervangen moeten worden. De verlanglijst is groot, dus is er een onderhoudsplan gemaakt voor de korte, middellange en lange termijn. De middelen zijn beperkt, dus ik doe hierbij een beroep op alle leden om samen de handen uit de mouwen te steken. De club kent klusdagen. Je kunt je dan inschrijven voor bepaalde klussen. De eerste datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wat wil je bereiken bij MHC Epe?
Onze sportvereniging bestaat uit een grote groep mensen die het allemaal leuk vindt om te hockeyen. Mijn streven is om samen met mijn medebestuurders, TC leden, vrijwilligers en alle ouders wederom nog meer leven in de club te brengen. De club moet voor iedereen een veilige plek zijn waar lekker gesport kan worden, maar waar ook ruimte is voor ontspanning, netwerken en waar (weer) memorabele feestjes gevierd kunnen worden.

Let’s stick together!

Joost is bereikbaar via [email protected].

Gerhard Rabius

Gerhard Rabius

Wie ben je?
Mijn naam is Gerhard Rabius. Ik ben 47, vader van drie kinderen (die niet hockeyen) en speel bij veteranen A.

Connectie met het MHC Epe
Ik ben lang, lang geleden bij mevrouw Mijs in de mini’s bij Epe gaan spelen en heb mij sindsdien altijd met hockey vermaakt. Als keeper, speler, trainer, coach, scheidsrechter, leider en nu in een nieuw hoofdstuk: penningmeester.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij Broekhuis Lease als procesmanager. Vanuit die rol houd ik onze manier van werken en administreren passend bij de vragen van vandaag en morgen.

Wat is je rol in het bestuur?
Als penningmeester zal mijn rol meer uitvoerend zijn. Zo doe ik bijvoorbeeld ook de ledenadministratie. Ook leuk, en belangrijk voor de organisatie van onze club. De club is in voorgaande jaren kleiner geworden. Maar kleiner hoeft niet minder leuk of minder goed te zijn, en grootste deel van de leden moet nog geboren worden.

Wat wil je bereiken bij MHC Epe?
Wat ik belangrijk vind is dat er gehockeyd kan worden bij onze club in de eigen vertrouwde omgeving. Een club waarin kinderen opgroeien, het (hockey)plezier centraal staat en kinderen en volwassen de ruimte hebben om samen dit plezier te maken. Ik wil de komende tijd een klein, heel klein steentje bijdragen aan dat onze club ook in de komende decennia behouden blijft, en we ons er nog lang kunnen vermaken.

Gerhard is bereikbaar via [email protected].

Raymond Peelen

Raymond Peelen

Wie ben je?

Mijn naam is Raymond Peelen. Geboren in Enschede, dus een echter tukker ;-). Ik ben 52 jaar, getrouwd en ben vader van 3 kinderen. Ik woon in Emst.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben ondernemer in diverse ondernemingen, waaronder in de sectoren liften, media en food.

Wat is je connectie met MHC Epe?
Mijn dochter speelt bij MHC Epe.

Wat is je rol in het bestuur?
Voorzitter.

Wat wil je bereiken bij MHC Epe?
Ik ben er van overtuigd dat het weer een mooie, gezellige, sportieve club wordt 👍
Dat is ook mijn motivatie!

Raymond is bereikbaar via [email protected].

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws