slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen Mei
18

Hockeyclinic op zondag 29 mei

Nieuws afbeelding
Activiteiten organiseren was lange tijd niet mogelijk. Gelukkig kan dat nu wel weer. Een van de eerste activiteiten die we organiseren is een inloop hockeyclinic! Deze vindt plaats op zondag 29 mei van 15.00 tot 16.00 uur op de club. Daarna drinken we samen nog even wat. 

Voor deze clinic nodigen we alle trimmers, partners en hun kinderen uit. Vriendjes en/of vriendinnetjes zijn ook van harte welkom. Maar ook daarbuiten is iedereen van harte welkom om mee te doen. 

Aanmelden clinic
Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we je om je aan te melden via [email protected]

Mede mogelijk gemaakt door
De clinic wordt verzorgd door een gediplomeerde KNHB-oefenmeester. In  samenwerking met een KNAU-trainer van atletiekvereniging Cialfo. Financiële ondersteuning voor deze clinic komt van de gemeente Epe uit de subsidieregeling Openbare activiteiten. 

Gevolgen corona
Corona heeft de afgelopen 2 jaar zijn sporen achtergelaten. Met grote gevolgen voor de (hockey)sport: geen of onregelmatige trainingen en wedstrijden, geen activiteiten, verlies van vrijwilligers, opzeggen lidmaatschappen en ga zo maar door. We zijn heel blij dat we als hockeyclub weer slagvaardig kunnen zijn!

Reacties

img

Hans Buers

24-5-2022 @ 22:52:43 |we gaan samen weer aan de (o.a. schuif)slag

img

Hans Buers

24-5-2022 @ 22:54:46 |samen spelen, leren EN plezier malen op een jubilerende hockeyclub: 80 jaar jong en voorbeeld van de KNHB-leuze: " een leven lang hockey"

Reageer op het nieuws