slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen Sep
1

Bericht voor alle nieuwe leden

Nieuws afbeelding

Welkom nieuwe leden!

Wat leuk dat je interesse hebt in hockey en wat fijn dat je gekozen hebt voor onze club. We kunnen alleen maar zeggen; van harte welkom bij MHC Epe! Voor alle leden van onze club geldt een aantal kleine verplichtingen, die we via deze weg graag met je delen. We doen het bij MHC Epe namelijk allemaal samen.

Rijden

Alle ouders/verzorgers van onze jeugd (A t/m F) vragen we enkele malen per seizoen te rijden bij uitwedstrijden, afwisselend met andere ouders uit het team. Waarom? Omdat onze toppers niet zelf in de gelegenheid zijn op de wedstrijdbestemming te komen; de coaches niet altijd voldoende ruimte hebben om de jonge sterren te vervoeren; en omdat de jonge hockeyers graag een bekend gezicht zien tijdens de o, zo spannende uitwedstrijden.

Spelbegeleiding

Aan de ouders/verzorgers van onze E- en F-jeugd vragen we ook enkele malen per seizoen een wedstrijd te begeleiden. Het is allemaal al spannend genoeg voor onze kleine aanstormende hockeytalenten, hoe fijn is het dan om een bekend gezicht in het veld te hebben. Is het moeilijk? Nee, veel regels voor de jongste jeugd zijn er nog niet. Het spel moet vooral leuk zijn. Op de website van de KNHB staat uitgelegd wat spelbegeleiding bij de jongste jeugd precies inhoudt. Leuke bijkomstigheid is dat je als ouder betrokken bent bij het hockeyspel van je kind.

Bardienst

Omdat we een kleine hockeyclub zijn, die volledig draait op de inzet van vrijwilligers, vragen we aan al onze leden (afgezien van de vrijwilligers die een andere functie bekleden), enkele malen per seizoen een bardienst te draaien. Sinds seizoen 2022-2023 hebben we de wijze van bardiensten iets aangepast, waardoor we hopen dat het voor iedereen beter inpasbaar wordt in zijn of haar eigen planning. Wil je weten hoe de bardiensten werken? Hier lees je er meer over: bardiensten seizoen 2022-2023.

Plezier!

Als nieuw lid van onze hockeyclub, maar ook als je al bestaand lid bent, wensen we je vooral heel veel plezier met de hockeysport, met je team, met de competitie en natuurlijk bij MHC Epe. Alleen samen, als club met alle leden, maken we er wat van!

Word vrijwilliger

Wil je ook je steentje bijdragen, helpen met de organisatie van MHC Epe en je opgeven als vrijwilliger? Op mhcepe.nl staan de openstaande vacatures. Je kunt ook contact opnemen met Jan Kasteel via [email protected]