slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Okt
12

Huisregels MHC Epe

Nieuws afbeelding

Nieuwe huisregels voor de club

Het nieuwe hockey seizoen is in volle gang. Om dit jaar weer net zo leuk en gezellig te maken als voorgaande jaren, brengen we via deze weg onze vernieuwde huisregels onder de aandacht. Lezen jullie mee?

Algemeen

De vernieuwde huisregels van Mixed Hockey Club Epe (MHC Epe) zijn niets minder dan de spelregels die gelden op en rond het complex van MHC Epe. Logisch dus dat wanneer je het MHC Epe complex betreedt, je alle vastgestelde regels accepteert en respecteert.

Gebruik van alcohol

Hoe gezellig is het, wanneer we na de wedstrijden samen komen om te proosten op bijvoorbeeld een overwinning. We doen dit alleen wel pas na 16:00 uur. Daarom geldt op alle dagen, ook op de zaterdagen en zondagen, dat er tot 16.00 uur op en rond het MHC Epe complex geen alcohol geschonken en/of gedronken mag worden.

De hond

Leden, niet leden, familie, overige bezoekers, zelfs viervoeters; iedereen is welkom bij onze club om onze fanatiekelingen aan te moedigen of van de geweldige hockeysfeer te proeven. Echter, sommige kinderen en volwassenen zijn bang voor honden en we willen niemand afschrikken. Aan iedereen die zijn of haar hond wil meenemen naar de club daarom het dringende verzoek je viervoeter kort aan te lijnen. Het is ook absoluut niet toegestaan om honden mee het clubhuis in te nemen.

Drugs, agressie en ander geweld

Hockey is een fatsoenlijke sport. Drugs zijn, logischerwijs, niet toegestaan op ons terrein. Ook agressie, geweld, criminaliteit, discriminatie en seksuele intimidatie worden niet geaccepteerd. Bij twijfel zijn we als club gerechtigd stappen te ondernemen.

Alle huisregels

We gaan er een fantastisch jaar van maken, ongetwijfeld. We gaan er dan ook vanuit dat je alle huisregels zult respecteren en naleven. Wil je alle huisregels nog eens rustig nalezen? Je vind ze via de link 'bijlage' onderaan dit bericht en ook in de 'Lisa team' omgeving.

Bijlage