slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen Sep
17

Handig met een camera? Help ons plaatjes schieten

Nieuws afbeelding Het seizoen is weer in volle gang. Er wordt lekker getraind op de velden en zaterdags stroomt de club vol met tegenpartijen die de strijd aangaan met onze teams. Ook hebben we met regelmaat iets te vieren op de club, vanwege een bijeenkomst of een event. Deze mooie momenten leggen we echter nooit vast. Dat is jammer. Daarom zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om af en toe foto’s te maken.

Fotografeer jij? 
Dan zoeken we jou!Fotografeer je hobbymatig of voor je beroep en beschik je over een goede camera? Dan zijn we op zoek naar jou. Je zou ons enorm helpen als je af en toe wat leuke beelden wil schieten van het reilen en zeilen op onze mooie club. Je kunt denken aan het fotograferen van teams bij wedstrijden of trainingen. En het maken van foto’s en sfeerbeelden tijdens kleinere en grotere events die gehouden worden op de club. Je hoeft niet bang te zijn dat we iedere week een beroep doen op je fotografiekunsten. We zijn al blij met een klein beetje hulp. 

Waarvoor zijn de foto’s nodig?
We willen de foto’s voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan de (nieuwe) website, promotieflyers, voor bij persberichten, social media. Maar ook voor bijvoorbeeld een fotoboek dat we onder onze leden kunnen verspreiden of foto’s waarmee we ons clubhuis kunnen opleuken. 

Fotograferen voor de club?
Lijkt het je leuk om te fotograferen voor de club? Neem contact op met de Communicatiecommissie via [email protected] of spreek iemand aan op de club dat je ons hiermee wilt helpen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we overleggen wat we ongeveer van je verwachten.

Vast bedankt!

Roelina, Robin en Inez
Communicatiecommissie MHC Epe