slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Technische Commissie Maa
29

Coby van Duijn stopt met TC: volg jij haar op?

Nieuws afbeelding Na jarenlange fantastische inzet voor onze jonge teams heeft Coby van Duijn onlangs te kennen gegeven te gaan stoppen als coördinator Jongste Jeugd binnen de Technische Commissie (TC). Zij vindt het de hoogste tijd geworden om het stokje over te gaan dragen!

Als club hoeven wij gelukkig geen afscheid van haar te nemen want zij blijft zeer betrokken en actief. Zij beheert (in elk geval dit seizoen) de kantine, begeleidt en inspireert de Pukkies op zaterdagochtend, blijft focussen op het werven van (jeugd)leden en draait prachtige projecten voor onze club zoals de scholen clinics.
Als TC MHC Epe zijn wij blij en dankbaar voor haar bevlogen inzet en ondanks alle begrip zullen wij haar kennis, ervaring en inzicht gaan missen!

Natuurlijk willen wij dit moment aangrijpen om jullie op te roepen om onze nieuwe TC-collega te worden, immers: vele handjes maken licht werk. Wij gaan graag met jou in gesprek om je over te halen je bij ons aan te sluiten! Om een tipje van de sluier op te lichten, onze bijeenkomsten zijn altijd voorzien van een goeie bak koffie of thee met wat lekkers (eigen baksels worden gewaardeerd!), goede gespreksstof over de jongste toppers van onze club en goede ideeën worden hartelijke verwelkomd!

Wij hopen spoedig van je te horen.

Met sportieve groet,
TC MHC Epe

Ilja Dekker
Heleen Bürmann
Gert-Jan Slijkhuis
Frans Withoos

Reacties graag naar: [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws