slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen Jul
8

Verslag slotdag en huldiging kampioenen

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 29 juni was de huldiging van de kampioenen van dit seizoen. Na een intro waarin hij kort terugblikte op het afgelopen seizoen gaf voorzitter Bert Halkers het woord aan Frans Withoos voor de huldiging van de kampioenteams. Dit seizoen waren er 3 teams die in hun competitie eerste zijn geworden namelijk MB2, M8 E1 en M8 E2. De twee jongste jeugdteams waren sowieso heel succesvol dit seizoen, omdat zij ook de zaalcompetitie hadden gewonnen. Vervolgens stond Frans stil bij het succes van de seniore leden Hans Buers en Frank Garritsen die mee hadden gedaan aan de Hockey Masters EK waar zij mede kampioen zijn  geworden. 

Na de huldiging van de 3 teams ging het woord naar Bert die uitvoerig stil stond bij het werk van de vrijwilligers. Als lid van het bestuur realiseert Bert zich heel goed dat de club niet zonder vrijwilligers kan. In het bijzonder werden Coby en Frans genoemd vanwege het vele werk dat zij samen voor de club gedaan hebben. 

Helaas bestond de opkomst met name uit de ouders van de kampioenteams en waren er verder weinig vrijwilligers aanwezig. Hoewel een deel van de aanwezige ouder ook als coach of commissielid actief is voor de club.

Tot slot was er de mogelijkheid om gezamenlijk te genieten van het buffet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws