slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
zaalhockey
22-2

Jongens C1 en D1 zaalkampioen!

Nieuws afbeelding De veldhockeytrainingen zijn deze week al weer gestart, maar de jongens van de C1 en D1 zijn nog aan het nagenieten van hun prestaties tijdens de zaalhockeycompetitie. Beide teams van MHC Epe zijn in hun klasse zaalkampioen geworden!  
Coach Sabina Scheffer van JC1: "Zondag 19 februari is het hockeyteam jongens C1 van MHC EPE ongeslagen zaal kampioen geword...

Oproepen
1-2

Gezocht: vrouwen die (weer) willen hockeyen!

Nieuws afbeelding Het kan nog steeds: je goede voornemens om weer te gaan sporten waarmaken. MHC Epe is namelijk bezig een veterinnenteam samen te stellen voor vrouwen tussen de 35 – 55 jaar: op een doordeweekse avond trainen (waarschijnlijk op woensdag of donderdag) en op zondag een wedstrijd. Om je een idee te geven: in maart/april dit jaar starten de trainingen om in september 2017 klaar te zijn vo...

Sponsorcommissie
22-1

Rabobank Clubkasactie

Nieuws afbeelding Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Noord Veluwe de Clubkas Campagne opgericht, voorheen beter bekend als het Rabobank Clubkas Fonds.
De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van MHC Epe te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar jij als lid van...

Sponsorcommissie
12-2

Volvo clubactie!

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000.

Ter promotie voor de Volvo Clubbonus is een filmpje gemaakt. In dit filmpje vertellen Nederlands bekendste hockeyinternationals en Volvo-ambassadeurs over wat de Volvo Clubbonus kan doen voor de club.

Historie Volvo Nieuwenhuijse
Ni...

Oproepen
22-2

Rabo Euro hockey Championships 2017

Nieuws afbeelding Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Bij de mannen zijn Oostenrijk, België, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Polen en Nederland gekwalificeerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen België, Tsjechië, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Schotland en Nederland.
...

Evenementen
29-1

Save the date: 6 oktober lustrum MH

Nieuws afbeelding MHC Epe bestaat op vrijdag 6 oktober 2017 precies 75 jaar. Op die dag zullen we hier op een feestelijke manier bij stilstaan. Reserveer je de datum alvast in je agenda??
Volg ons via Facebook ( https://www.facebook.com/mhcepe ) en de website/app voor updates over het jubileum! ...

Sponsorcommissie
1-10

MHC Epe app

Nieuws afbeelding App jij ‘m al?


Download de MHC Epe app!Teamnieuws
Als coach of manager kun je zelf nieuwsberichten aanmaken en sturen naar je teamleden. Je kunt aangeven of teamleden wel of niet kunnen reageren. Gebruik WhatsApp voor het ‘geklets’ en deze mailfunctie om belangrij...