slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Technische Commissie
10-4

Geen trainingen in meivakantie

Nieuws afbeelding Gedurende de periode van Goede Vrijdag 19 april én de meivakantie, week 17 en week 18, zijn er geen officiële trainingen. Maandag 6 mei beginnen de trainingen weer.  

Fijne vakantie iedereen! 

Met sportieve groet,
TC MHC Epe
...

Sponsorcommissie
3-4

Scoor een mooie bonus van Volvo Nieuwenhuijse voor MHC Epe

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvange...

Sponsorcommissie
3-4

Nieuw sponsorcontract Volvo Nieuwen

Nieuws afbeelding Op 29 maart zijn door Bert Halkers (voorzitter) en Jan van Dorp (sponsorcommissie) namens MHC Epe de sponsorcontracten getekend met één van onze hoofdsponsoren:  Volvo Nieuwenhuijse.  Het contract voor het lopende seizoen 2018/2019 is getekend en ook het contract voor de komende twee seizoenen 2019/2020 en 2020/2021. 
Clubbonusactie ...

Bestuur
16-3

Oproep: heb jij bestuursambities?

Nieuws afbeelding Voorzitter Bert Halkers en secretaris Jack Herderschee stoppen per 1 juli 2019 met hun bestuursactiviteiten. Heb jij ambities en voel jij er wel voor om een van hen op te volgen? Lees meer in de bijlage. 
Vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Bert of Jack zelf (zie bijlage) of mail naar [email protected] 
We hopen op veel enthousiaste reacties! ...