slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen
31-5

Funky’s ook weer in actie!

Nieuws afbeelding Kijk nou eens: de funky’s kwamen zaterdag voor het eerst weer in actie! Dat belooft wat voor de toekomst 🥰 🏑! 


...

Ledenadministratie
19-5

Opzegging lidmaatschap seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van MHC Epe,
Opzeggen van het lidmaatschap voor het seizoen 2019 – 2020 kan alleen schriftelijk (per mail) bij de ledenadministratie o.v.v. de opzegreden.
Vanwege de definitieve vaststelling van de teams voor het volgende seizoen en de verplichte melding hiervan bij de KNHB willen wij dit graag z.s.m. weten.
De uiterste opzegdatum...

Sponsorcommissie
27-5

Sponsoren bedankt!!

Nieuws afbeelding MHC Epe bedankt haar sponsoren voor hun steun en overhandigde ze een mooi wijnpakketje 🍷! Mede gesponsord door wijnkoperij Kroese van Bas & Andrea Kroese.  Dank Wijnkoperij Kroese, Fleur Inn groenstyling, Dalhuisen Epe, Dijkstra installateurs Epe, De Haan Makelaars, Hullegie, Sisters in Lingerie, Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V., ECHT advocatuur, Bouwbedrijf Van Laar, Hoveniersbedr...

Sponsorcommissie
3-4

Koop een Volvo van Volvo Nieuwenhui

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvange...