slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Technische Commissie
21-10

Geef je op voor de clinic op 26 oktober!

Nieuws afbeelding De TC is er in geslaagd om 3 internationale trainers/spelers vast te leggen om op vrijdagmiddag 26 oktober as. de MHC Epe jeugd-/juniorendclinic te verzorgen!! Alle E t/m A teams kunnen meedoen. De  details  van de clinic worden momenteel uitgewerkt, maar dit is ook afhankelijk van het aantal deelnemers. Verdere details zullen in de komende dagen bekend gemaakt worden.
Opg...

Sponsorcommissie
16-10

Volvo Clubactie - € 1.000 voor de club bij aanschaf nieuwe Volvo

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000.  Volvo Nieuwenhuijse - vestigingen Nieuwenhuijse B.V. is een Volvo dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Heerde, Meppel, Zwolle en Zutphen. In 1988 begonnen met een eerste Volvo vestiging in Apeldoorn. Vier jaar later werd de showroom in Dev...

Evenementen
14-10

Rabo Eper Bossentocht vanaf MHC Epe

Nieuws afbeelding Op zaterdag 27 oktober organiseert TC Veluwe weer de Rabo Eper Bossentocht. MHC Epe is hiervoor gekozen als start- en finishlocatie. En daar zijn we best een beetje trots op!!
De starttijd is tussen 09:00 en 11:00 uur. Verwachte eindtijd rond 16:00 uur. Als NTFU lid betaal je € 5,- en als niet NTFU-lid € 6,-. Tot 18 jaar doe je gratis mee.
Ben jij 18+ en lid van MHC...

Technische Commissie
12-10

Onze herfstkampioenen!

Nieuws afbeelding De herfstkampioenen 2018 zijn bekend. Dit zijn ze: MD1, MD2, ME1 en ME8. Gefeliciteerd meiden en coaches. Wat een knapperds!

ME1

MD1

MD2
En ook de Jongens C1 werd eerste in de poule en zijn hiermee voor ons toch ook een beetje 'herfstkampioen'. Ze vierden dat op een supermooie zaterdag...

Technische Commissie
11-10

Zondagmiddag hockey, ook iets voor jou?

Nieuws afbeelding Op zondagmiddag (tussen 12:00 - 14:00 uur) organiseren we om de week een gezellig partijtje (wedstrijd) hockey voor senioren, veteranen en veterinnen. Ook niet-hockeyers zijn van harte welkom. 
Ben jij enthousiast en doe je graag mee? Laat het ons dan weten via [email protected]
We starten om 12:00 uur met koffie en gaan van 12:30 - 14:00 uur hockeyen.  ...

clubkleding
28-9

Clubkleding nodig?

Nieuws afbeelding - update - 
We hebben de "oude” website weer even actief gemaakt om clubkleding te bestellen. Hier kun je dus je bestellingen voorlopig weer plaatsen en ook direct betalen via iDeal (gebruikte url is nu https://proef.mjmmaathuis.nl/ ; dit omdat we nu tijdelijk gebruik maken van server van een van onze leden). Deze url is wel beveiligd, dus je bestelling en betaling is volledig...

Bestuur
24-5

MHC Epe en gegevensbescherming leden

Nieuws afbeelding Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 
Ook MHC Epe krijgt met deze regelgeving te maken en onderneemt de nod...

Penningmeester
15-10

Contributienota's - informatie

Nieuws afbeelding De vrijwilligersbijdrage van vorig seizoen (2017 - 2018) is inmiddels terugbetaald. Volgende week versturen we de contributie-nota’s. Dit gaat via een mail die je van ClubCollect ontvangt. ClubCollect helpt ons bij het innen en administratief verwerken van de facturen. 
Voor meer informatie over de contributie 2018 - 2019 verwijzen we je naar  https://www.mhcepe.nl/si...

Oproepen
10-10

Save the date: 22 november algemene

Nieuws afbeelding Voor in de agenda: op donderdag 22 november is er een algemene ledenvergadering (ALV). We starten om 20:00 uur. 
Meer informatie volgt eind oktober.  ...

App
24-9

Nieuwe clubapp live!

Nieuws afbeelding Op maandag 24 september is de nieuwe club-app gelanceerd! Hoewel er nog wel enkele schoonheidsfoutjes in zitten (de tekst in de gele blokjes is bijvoorbeeld onleesbaar, maar daar wordt aan gewerkt), is de app een mooie stap voorwaarts. Het biedt veel meer mogelijkheden. 
Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze nieuwe app door LISA geheel nieuw gebouwd. De app word...

Oproepen
9-9

Ontdek je sporttalent bij jongensho

Nieuws afbeelding Iedereen is bij ons natuurlijk welkom, maar we hebben vooral behoefte aan jongens. Van 6-12 jaar, maar zeker ook oudere jongens t/m 14 jaar! 

Ben jij die stoere jongen, die wel eens iets anders wil en er naar uit ziet om trucjes te leren met de stick? Kom dan gerust eens langs. Je krijgt van ons een bitje. En een hockeystick kun je lenen. Onze trainingen zi...