slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Jan
14

Update coronamaatregelen 14-01-2022

Nieuws afbeelding

Coronamaatregelen versoepeld • Geen hervatting zaalcompetitie dit weekend • Update zaaltrainingen volgt •Buiten onderling hockeyen mogelijk 

Tijdens de corona persconferentie van vrijdagavond 14 januari jl. werd bekend dat zaalsporten weer mogen, maar dan alleen binnen de eigen vereniging. Dit betekent dat de zaalhockeycompetitie nog niet kan worden opgestart.Wat dit betekent voor eventueel trainen in de zaal wordt op dit moment nog uitgezocht door het bestuur. Wij verwachten daar in de loop van de komende week meer duidelijkheid over te kunnen geven. 

Buiten onderling hockeyen is WEL mogelijk.   

Het bestuur wil de leden van onze club toch de mogelijkheid geven om indien gewenst te kunnen hockeyen. Daarom is besloten om de velden aan de Wachtelenbergweg 13 per direct open te stellen. Dit is ongebruikelijk in het winterseizoen, maar het zijn dan ook ongebruikelijke tijden. 

Dus wil je met je team trainen, of wil je met je team een oefenwedstrijd spelen tegen een ander team van onze club, of wil je gewoon met een groepje even wat ballen, dan kan dat. Wel een paar spelregels:

- op verzoek zijn de velden open tussen 12:00 - 20:00 uur. Dit kan op weekdagen en in het weekend

- wil je gebruik maken van een veld, bel of mail dan naar Jan Kasteel (06 535 87 735 of [email protected]). Hij zorgt er dan voor dat het hek open is op het door jou gewenste tijdstip

- Het clubhuis is niet open. Dit m.u.v. de "damesgang”

- Op de (buiten)velden kan gespeeld worden tot:
o De zaalhockey competitie weer wordt gestart, of
o Het buitenseizoen start, of
o De velden bevroren zijn of er sneeuw op ligt.

- Er zullen geen trainers vanuit de club beschikbaar gesteld worden. Graag dit, als gewenst, zelf regelen.

Al met al dus toch de mogelijkheid om lekker te hockeyen. Maak er gebruik van!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws