slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Lustrum Sep
22

MHC Epe Lustrum feest 8 oktober: Het is bijna zover!

Nieuws afbeelding

MHC Epe viert 80 jaar hockey in Epe

Dit jaar is het groot feest voor MHC Epe. Op 8 oktober 2022 viert onze hockeyclub alweer haar 80ste verjaardag. Zaterdag 8 oktober organiseert de club daarvoor een speciaal lustrumfeest, met een dag vullend programma voor jong en oud.

 

Feest voor jong en oud

Feestelijke aankleding, hapjes, drankjes en allerlei festiviteiten omlijsten 8 oktober de heugelijke competitiedag. Er is een springkussen voor de allerkleinsten. Voor iets lekkers bij de koffie wordt gezorgd. Immers; wie jarig is trakteert.

Na de reguliere competities, vanaf een uur of 16:00, starten de feestelijkheden voor de jongste jeugd (4 t/m 10 jaar). Voor de jongste MHC-leden, maar ook voor diens vriendjes én ouders, zorgen sport, spel en creativiteit voor een afwisselend en feestelijk programma.

s’ Avonds heffen wij rond de klok van 18:00 uur gezamenlijk het glas op 80 jaar hockey in Epe. De officiële aftrap van een gezellige avond. Voor een hapje en drankje zijn bij de foodtrucks, tegen een kleine vergoeding, verschillende lekkernijen te verkrijgen. Ook aan de (oudere) jeugd wordt gedacht. Hockeywedstrijden tegen de oudere garde, hoog pushen en knotshockey zijn enkele voorbeelden van activiteiten die zorgen voor de nodige uitdaging. Een heuse DJ zal het lustrumfeest muzikaal en met een knaller afsluiten.

Iedereen is welkom

Tijdens het lustrumfeest van MHC Epe op 8 oktober 2022 is er een feestelijke programma voor alle leeftijden. Of je nu jong bent of oud, lid of geen lid; iedereen is welkom om de feestelijkheden ter ere van de 80steverjaardag van de Eper Hockey Club bij te wonen. De festiviteiten zijn bij aanmelding (via [email protected]) gratis bij te wonen.