slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Apr
21

Even voorstellen: de nieuwe ledenwerfcommissie

Nieuws afbeelding

Het team vrijwilligers bij MHC Epe breidt zich verder uit. Enthousiaste ouders en leden die de club een warm hart toedragen, zetten hun expertise in om MHC in Epe weer op de kaart te zetten. Zo is sinds kort ook de nieuwe ledenwerfcommissie in het leven geroepen.

Even voorstellen

De ledenwerfcommissie bestaat uit Loes Elsgeest en Franke Jan Telgenhof. Loes is lid van de club sinds ze naar Epe verhuisde in 2019. Hockey geeft haar ontspanning, en doet ze al sinds haar 6e. "Het helpt me snel ergens thuis te voelen, doordat de sport verbindt. Ik hou van het clubgevoel.” Loes is moeder van 4 kinderen, waarvan de jongste drie (Rens, Jack en Femke) hockeyen in de E jeugd. Langs de lijn is ze actief als coach van JE6-1. Op het veld als trainer bij de jeugd, speler bij het damesteam en fanatiek tijdens de Sevens competitie op vrijdagavond. En voor de belangrijke 3e helft zet ze zich in voor allerlei activiteiten, zoals een kinderdisco, het Lustrum en de Open Dag.

Franke Jan is vader van Bente en Jort, uit de Funkeys. "Ik vind het belangrijk dat kinderen leren spelen en omgaan met verschillende kinderen”. Hij vindt het leuk wanneer er nog meer kinderen instromen bij de jeugd en zet zich daar graag voor in. Dat is precies de reden waarom hij zich als vrijwilliger heeft opgegeven bij de club. Franke Jan is zelf sportief, maar iets minder handig met een bal.

Wat doet de ledenwerfcommissie

Loes: ”Als ledenwerfcommissie zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk mensen uit Epe en omgeving onze geweldige club leren kennen. Dat deden we bijvoorbeeld met de Open Dag zaterdag 15 april voor alle leden, ouders, vrienden, buren, die de gezelligheid van de club wilden ervaren. Het was een hele geslaagde middag met sportieve en creatieve activiteiten.

Buddy worden?

"We zijn ook bezig om een buddynetwerk op te starten”, vertelt Loes. Nieuwe, potentiële leden krijgen een buddy toegewezen die reeds bekend is bij de club. De buddy’s geven begeleiding tijdens de proeftrainingen, geven een rondleiding en zorgen ervoor dat nieuwe leden zich welkom voelen bij MHC Epe.

Lijkt het jou leuk om potentiële leden te ontvangen en kennis te laten maken met onze vereniging en je team. Meld je dan aan! Het zal je weinig tijd kosten, maar je helpt de club er enorm mee! Geeft het dan door aan ons via [email protected].

Reacties

img

Hens Hinloopen

14-5-2023 @ 18:34:18 |Wat mooi 🤩💪

Reageer op het nieuws