slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Zaalhockey Sep
12

Wij gaan weer de zaal in!

Nieuws afbeelding Even geleden deden we de oproep voor een zaalcommissie. Vanwege het gebrek aan vrijwilligers konden we afgelopen winterseizoen helaas niet deelnemen aan de zaalhockeycompetitie. Gelukkig heeft de oproep zijn vruchten afgeworpen en hebben we weer een zaalhockeycommissie.

4 vrijwilligers voor de zaalcommissie
Na de oproep meldden 4 vrijwilligers zich aan voor de zaalcommissie. Dit betekent dat we dit winterseizoen weer de zaal in kunnen. De nieuwe zaalcommissie bestaat uit Caroline Benckhuijsen, Loes Elsgeest, Janneke van Hassel en Michiel Weemaes. Zij storten zich per direct en vol enthousiasme op de organisatie van de zaalhockeycompetitie. De eerste voorbereidingen zijn zelfs al in volle gang.

Wat doet de zaalcommissie ook alweer?
De zaalcommissie houdt zich bezig met de hele organisatie van de competitie, van de voorbereidende fase tot de competitie zelf. De commissie draagt zorg voor de opgave bij de PWA-hal, het opstellen van de roosters en de communicatie naar de verschillende teams toe. Uiteraard in samenwerking met de coaches en andere commissies.

Waarom is zaalhockey leuk?
Zaalhockey is een spel waarbij het echt aankomt op snelheid en techniek. Na de zaalcompetitie zie je dat spelers op technisch gebied heel erg vooruit zijn gegaan. Zaalhockey is dus niet alleen heel leuk om te doen, maar ook heel leerzaam. We willen onze leden daarom heel graag de mogelijkheid geven mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. Maar dat kan helaas niet zonder jouw hulp.

Word ook vrijwilliger
Gelukkig draait de zaalcommissie weer op volle sterkte. We hebben echter nog veel meer vacatures. Ben je gemotiveerd je als vrijwilliger in te zetten voor de de club? Meld je bij [email protected].
 
Vast bedankt namens het bestuur en de club!De nieuwe zaalcommissie 2023 - 2024