slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen Apr
10

REMINDER: Hockeyfestival: sport, plezier en gezelligheid op 13 april

Nieuws afbeelding

Het Hockeyfestival: Een dag vol sport, plezier en gezelligheid

Het is bijna zover, komende zaterdag 13 april nodigen we bij MHC Epe iedereen uit Epe en omgeving uit voor ons jaarlijkse Hockeyfestival. Of je nu een ervaren hockeyer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het hockeyfestival biedt vertier voor jong en oud, leden en niet-leden.

 

Sport en plezier

Vanaf 13.00 uur kunnen zowel leden als niet-leden genieten van een dag vol sport en plezier op onze club. We hebben een gevarieerd programma vol activiteiten voor alle leeftijden en niveaus, zoals hockeyclinics voor beginners, knotshockey, behendigheidsparcours, shoot-outs, creatieve workshops en nog veel meer. Om 16:00 uur sluiten we af met een ouder-kind toernooi, waarbij jonge hockeyers het opnemen tegen hun ouders.

Het verenigingsleven

Naast de activiteiten is er volop ruimte voor ontspanning en samenzijn. Geniet op ons gezellige terras van de sfeer en de sport, terwijl de kinderen zich vermaken bij de activiteiten op en naast de velden. Het Hockeyfestival biedt een perfecte kans om het verenigingsleven te ervaren en gezellig samen te zijn met familie, vrienden en buren in een ontspannen ambiance.

Hockeyfestival

Iedereen is welkom op ons Hockeyfestival op 13 april 2024 aan de Wachtelenbergweg 13 in Epe. De toegang is gratis. Voor een kleine betaling zijn activiteitenkaarten verkrijgbaar, waarmee je kunt deelnemen aan de verschillende activiteiten. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via [email protected]. We hopen jullie allemaal te zien op ons gezellige festival!

·Zaterdag 13 april 2023

·vanaf 13:00

·MHC Epe, Wachtelenbergweg 13