slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Jun
12

Een drupje voor ons clubje een groot succes!

Nieuws afbeelding


Een drupje voor ons clubje

 

Onder de noemer "Een drupje voor ons clubje" schoven we zaterdag 8 juni aan bij een wijnproeverij georganiseerd door Wijnkoperij Kroese, gehouden onder de terrasoverkapping bij ons gezellige clubgebouw. De middag bracht ons in vele landen, liet ons kennismaken met nieuwe druivensoorten en onthulde mooie verhalen achter de wijnen. Dankzij de hoge opkomst leverde deze proeverij een mooie opbrengst op voor onze club. Win, win.

 

Boeiende verhalen

De gezellige middag bood niet alleen heerlijke wijntjes en hapjes. Bas Kroese nam ons mee op reis in zijn boeiende verhalen over de smaken en herkomst van de verschillende wijnen. Van een frisdroge bubbel, naar een verleidelijk frisse witte tot een volle sappige rode. Al het moois onder zon passeerde de revue. Ook aan de kinderen was gedacht. Een potje knotshockey, sjoelen, en andere activiteiten zorgden dat ook zij zich vermaakten, terwijl diens ouders genoten van de proeverij.

 

Opbrengst voor de club

Met grote dank aan Wijnkoperij Kroese en aan iedereen die aanwezig was, werd de wijnproeverij een groot succes. Het volledige entreegeld en 10% van het bestelde bedrag aan wijnen komen namelijk volledig ten goede aan onze club, en dat is fantastisch nieuws. Daarvan kunnen we weer vele andere activiteiten en proeverijtjes organiseren.