slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen Jul
4

‘King of #Goals’ hockey 5’s event, voor jeugd en senioren

Nieuws afbeelding

Snel, uitdagend, veel goals, vette acties, DJ, 5 tegen 5. We gaan het helemaal anders doen! In samenwerking met de KNHB en Fikagear haalt MHC Epe de nieuwste hockeyvorm naar de regio: Hockey 5’s. Hiermee gaan we je laten ervaren dat het echt anders kan! . Maak je klaar voor een spectaculair hockey-event dat je niet wilt missen. Word ‘King of #Goals’ en show je skills tijdens ons vijfdaagse Hockey 5’s event van 4 tot en met 8 september!


Hockey 5’s wordt gespeeld binnen een boarding van 20x40 meter op het veld. Door de boarding kan de bal niet uit wat het spel razendsnel maakt! Een team bestaat uit 5 spelers, inclusief keeper. Je mag pushen, flatsen, slaan en al vanaf de middellijn scoren. Techniek is key. Niet alleen leuk om te spelen, ook om naar te kijken!

5 volle dagen hockey 5’s op de club

Woensdag 4 september trappen we het ‘King of #Goals’ event af met clinics voor de teams van MHC Epe. Van de jeugd O12 tot aan de veteranen; alle leden mogen ervaren hoe het is om deze nieuwe spelvorm te spelen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is er mogelijkheid voor teams vanaf O12 t/m senioren van verenigingen uit de regio om, na inschrijving, te komen trainen

Drie toernooien, één event!

 

  • Donderdag 5 september 19.30 uur: 20+ toernooi; voor dames, heren, Sevens, veteranen en -innen
  • Zaterdag 7 september: Familietoernooi + BBQ MHC Epe
  • Zondag 8 september: Junioren toernooi O12-O14 én aansluitend O16-O18

 

Tijdens het junioren toernooi wordt het ‘King of #Goals’ event naar een hoger niveau getild met de aanwezigheid van een DJ die de hele dag door de perfecte soundtracks verzorgt. En wanneer de spanning stijgt in de laatste minuten van de wedstrijd, zal de muziek je de spanning laten voelen.

Doe het anders, doe mee!

Wil jij het anders doen? Wil jij de snelheid en dynamiek van Hockey 5s ervaren? Zet je enthousiasme om in daden en meld je aan. Leer nieuwe hockey skills en word een echte ‘King of #Goals’ bij MHC Epe!

Schrijf je in voor:

 

 

Dit unieke event wil je niet missen, er kan een beperkt aantal teams meedoen. Schrijf je daarom snel in!