slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen Jul
8

Schoolhockeytoernooi bij MHC Epe

Nieuws afbeelding

Voor het eerst in Epe wordt er een schoolhockeytoernooi georganiseerd voor basisschoolleerlingen! Op woensdagmiddag 25 september 2024 is het zover en zullen de hockeyvelden van MHC Epe gevuld zijn met enthousiaste jonge spelers. Dit toernooi belooft een middag vol sportiviteit, teamwork en plezier te worden.

Schoolhockey 25 september

De afgelopen weken hebben de meeste kinderen van de basisscholen in Epe al twee hockeyclinics gevolgd bij onze club. Het enthousiasme was groot en wij kunnen niet wachten om de kinderen opnieuw op het veld te zien schitteren. Daarom dagen wij alle leerlingen van de groepen 5/6 en 7/8 uit deel te nemen aan het schoolhockeytoernooi op woensdagmiddag 25 september 2024 van 14.00 - 17.00 uur.

De teams

Het schoolhockeytoernooi wordt georganiseerd voor alle kinderen, jongens en meiden gemengd, uit de groepen 5/6 en 7/8. Er wordt gespeeld op een kwart veld. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers, plus een begeleider. Er wordt gespeeld zonder keeper. Voorafgaand aan het toernooi kunnen de teams trainen op de hockeyvelden van MHC Epe. Wil je dit onder begeleiding van een trainer doen? Stuur dan een berichtje naar [email protected] om een afspraak te maken.

Opgeven voor 14 september

Meedoen is gratis. Voor kinderen die nog geen hockeystick hebben, bieden wij de mogelijkheid om sticks te lenen. Bitjes worden door onze club aangeboden. Vergeet niet dat de kinderen zelf voor scheenbeschermers moeten zorgen. Het is belangrijk om te weten dat voetbalschoenen niet zijn toegestaan op het kunstgras; hockeyschoenen of gewone sportschoenen zijn prima. Opgeven voor het toernooi kan al, maar moet voor uiterlijk 14 september. Dit kan eenvoudig via clubcollectof door te mailen naar [email protected].

Fantastische middag

We hopen op een geweldige opkomst en een fantastische middag vol hockeyplezier. Laten we samen nieuwe vrienden maken, sportief bezig zijn en ontdekken hoe leuk hockey is.