slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Sponsorcommissie Okt
16

Volvo Clubactie - € 1.000 voor de club bij aanschaf nieuwe Volvo

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000. 

Volvo Nieuwenhuijse - vestigingen
Nieuwenhuijse B.V. is een Volvo dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Heerde, Meppel, Zwolle en Zutphen. In 1988 begonnen met een eerste Volvo vestiging in Apeldoorn. Vier jaar later werd de showroom in Deventer geopend en in 1998 volgde de vestiging in Zutphen, gevolgd door Heerde in 2007. Recent werden in 2014 ook de showrooms in Zwolle en Meppel lid van de Nieuwenhuijse familie.

Menselijke waarden
Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert. 
Auto’s worden bestuurd door mensen. "Het grondbeginsel achter alles wat bij Volvo wordt ontwikkeld is daarom veiligheid – en dat moet ook zo blijven.”, aldus Gustaf Larson en Assar Gabrielsson, oprichters van Volvo. 

Milieu, kwaliteit en design
Tegenwoordig wordt Volvo eveneens door andere zaken gedreven. De wens om auto’s te bouwen die minder schadelijk zijn voor het milieu. En boven alles het streven naar kwaliteit en innovatief design. Voor onze bestuurders, voor onze passagiers, voor iedereen. 

Dichtstbijzijnde vestigingen
De adviseurs van Nieuwenhuijse B.V. zijn u niet alleen graag van dienst bij nieuwe modellen en occasions maar adviseren u ook graag over onze lease- en verzekeringsproducten. En natuurlijk bent u ook voor het maken van een afspraak bij onze werkplaatsen van harte welkom in een van onze showrooms! Ook dat zit wel goed!

NIEUWENHUIJSE APELDOORN BV
Paramariboweg 68 
7333 PB Apeldoorn 
(055) 541 63 33 
[email protected] 

NIEUWENHUIJSE HEERDE BV
Molenweg 5 
8181 BJ Heerde 
(0578) 69 17 24 
[email protected]nl

NIEUWENHUIJSE ZWOLLE BV
Kleefstraat 1 (vanaf 4 november 2018)
8028 PR Zwolle
(038) 455 88 88


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws