slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur Sep
30

Update maatregelen corona per 29-09-2020

Nieuws afbeelding

Het is je vast niet ontgaan. Het aantal besmettingen met corona neemt fors toe en dat zorgt helaas weer voor nieuwe (landelijke) maatregelen. Deze nieuwe maatregelen hebben ook gevolgen voor de (hockey)sport. De belangrijkste veranderingen zijn

- geen publiek meer op de vereniging, ook niet van ontvangende verenigingen. Bij uitwedstrijden van jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

- clubgebouw/sportkantine dicht

Lees voor meer informatie de laatste richtlijnen en adviezen van de KNHB. Of de website van de Rijksoverheid

Gelukkig kunnen alle teams wel gewoon blijven trainen en competitie spelen. Wij vragen iedereen zich aan de regels en richtlijnen te houden en elkaar erop aan te spreken als dat nodig is.

Overzicht maatregelen tegen verspreiding corona:

  • Tijdens trainingen en wedstrijden is publiek niet toegestaan.
  • Aanwezigheidsregistratie tijdens trainingen en wedstrijden vanaf 13 jaar via: www.mhcepe.nl/registratieEr hangen ook posters in het clubgebouw waarvan je de QR-code kunt scannen. Let op: publiek kunnen we helaas niet toelaten tot de locatie, ook niet van ontvangende verenigingen. 
  • Iedereen die gezond is mag trainen en deelnemen aan wedstrijden.
  • Het clubgebouw is gesloten voor iedereen.
  • Het advies voor spelers vanaf de C-klasse en senioren bij vervoer in de auto naar uitwedstrijden is om een mondkapje te dragen evenals de overige inzittenden/chauffeur.

Wat blijft belangrijk?

  • Niet fit, hoesten, keelpijn, verkouden? Blijf thuis!
  • Thuis omkleden en douchen
  • Denk aan de 1,5 meter afstand als je niet speelt (voor spelers ouder dan 18 jaar)

 -> Bekijk het volledige protocol in de bijlage

Deze aanpassingen zul je ook zien bij andere clubs in de regio. Wij vragen je rekening te houden met de lokale regels als je een andere club bezoekt. Graag je medewerking, zodat we op een veilige manier kunnen hockeyen.  

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van MHC Epe