slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur Nov
23

Online ALV 7 december - meld je voor 5 december aan!

Nieuws afbeelding Hierbij nodigt het bestuur van Mixed Hockey Club Epe jou uit tot het bijwonen van de digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 7 december 2021. 

Aanmelden voor de ALV tot uiterlijk 4 december
Aanmelden voor deze vergadering kan tot uiterlijk zaterdag 4 december 2021 door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daar dan bij "Aanmelden voor de ALV”. We gaan vergaderen via Microsoft Teams. Je ontvangt een paar dagen voor de vergadering de link voor deelname aan de vergadering. 
Voor een optimale voorbereiding van de vergadering ontvangen wij vragen en opmerkingen over de onderwerpen op de agenda (zie Lisa Team) graag uiterlijk 4 december aanstaande. Dit graag ook via [email protected]. Vermeld daar dan bij "Vraag voor de ALV”. 

Agendapunten ALV
Ook deze ALV weer mooie en interessante onderwerpen. Natuurlijk blikken we even terug op het vorige seizoen. Verder stellen we een bijna volledig nieuw bestuur voor. We bespreken daarnaast nieuwe statuten, onderhoudsplannen van onze accommodatie en de contributie. En last but not least: hoe staan we er als club financieel voor? Jaarstukken van twee seizoenen!

Deze uitnodiging verzenden we op een iets later moment dan we hadden gewild. Dit omdat het bestuur de persconferentie over nieuwe coronamaatregelen van het kabinet (op 12 november jl.) eerst wilde afwachten. Pas daarna kon de beslissing genomen worden over de doorgang van onze ALV, wanneer en op welke manier.

Documenten ALV 
De stukken voor de ALV ontvang je binnenkort via de mail. Je kunt ze ook inzien in Lisa Team. Ga daarvoor naar Inloggen Lisa Team (linksboven op www.mhcepe.nl) > Club > Documenten > ALV-informatie. Je hebt hiervoor wel je lidnummer nodig en wachtwoord. 

Graag tot ziens op 7 december aanstaande om 20:00 uur.

Met vriendelijke groet,
(namens het bestuur)

Jan Kasteel / secretaris MHC Epe

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws