slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen Feb
26

Een frisse start van het hockeyseizoen

Nieuws afbeelding

Een frisse start van het hockeyseizoen

 

Het is tijd om de sticks weer op te pakken en het veld op te gaan, want de tweede helft van dit hockeyseizoen staat voor de deur! Na een welverdiende winterstop en een spannende zaalhockey competitie, zijn we klaar om terug te keren naar het veld. De eerste veldtrainingen zijn al begonnen en de spanning voor de komende wedstrijden groeit met de dag.

 

Leuke activiteiten op de agenda

Achter de schermen werken de diverse commissies hard aan de voorbereidingen voor het vervolg van dit seizoen. Met een scala aan leuke activiteiten die op de agenda staan, is er voor elk lid van MHC Epe iets om naar uit te kijken.

 

Wedstrijdschema

De eerste veldwedstrijden staan gepland op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart. Het actuele wedstrijdschema vindt je op onze website onder ‘Agenda > wedstrijden’ en in de LISA app. We gaan ervoor om dit seizoen met prachtige resultaten af te sluiten.

 

Gratis 3x meetrainen voor nieuwe leden

Dus haal die sticks maar tevoorschijn, trek je hockeyschoenen aan en laten we er een fantastisch seizoen van maken. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen en kennis te maken met hockey en onze club? Je kunt 3 keer gratis meetrainen. Mail naar [email protected] voor informatie en om je aan te melden voor een gratis training.