slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Technische Commissie
6-11

Ludieke actie funkey’s!

Nieuws afbeelding Helaas hebben we moeten besluiten de funkey’s tot maart niet op zaterdag te laten trainen. De ouders kunnen niet bij de training zijn en dat is niet wenselijk voor deze jongste jeugd.
Ludieke actie Als alternatief heeft de Technische Commissie (TC) een ludieke actie bedacht: wil je een nieuw, toekomstig funkeylid aanmelden? Dat kan via [email protected] De TC brengt dan een stick...

Technische Commissie
13-1

Geen nieuwe coronamaatregelen of ve

Nieuws afbeelding De persconferentie van dinsdag 12 januari bracht geen nieuwe maatregelen of versoepelingen. Het maatregelenpakket zoals dat is benoemd op 14 december blijft in elk geval van kracht tot en met 9 februari. De KNHB buigt zich nu over de gevolgen die dit heeft voor de mogelijke herstart van de competities en komt binnenkort met meer informatie.

Vertaald naar MHC Epe heeft dit nog st...

Technische Commissie
7-1

Psst.... Save the date(s)!

Nieuws afbeelding Het tweede deel van het seizoen staat alweer voor de deur. Om er weer een beetje in te komen zijn er op zaterdag 30 januari, 6 en 13 februari leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugdteams. Meer informatie volgt! 
DIT WIL JE NIET MISSEN!
(vanzelfsprekend alles ondervoorbehoud van corona- en weersomstandigheden)
Sportieve groeten van de TC ...

Technische Commissie
2-1

Hervatting trainingen in de week va

Nieuws afbeelding Vanaf maandag 11 januari 2021 starten de trainingen weer. Dit in tegenstelling tot wat er in LISA staat. 
De trainingen gaan door zolang het weer het toelaat. Is dat niet zo, dan hoor je dat tijdig via mail, app en/of site. 
Wij beginnen vol goede moed aan het nieuwe jaar. Nog even volhouden en dan kunnen we in de loop van 2021 het nare coronavirus hopelijk va...