slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Oproepen
10-11

Stem op onze clubheld!

Nieuws afbeelding Wie wordt dé Clubheld van 2018? Wij vinden dat Frans Withoos deze eer verdient en hebben hem daarom genomineerd voor deze prijs. Je kunt vanaf nu op hem stemmen. 
Wil je dat onze clubheld wint? Roep dan al je vrienden, clubleden en familie op ook te stemmen. Want hoe meer stemmen hij krijgt, hoe groter de kans op €10.000 voor de club. Dat is namelijk de prijs d...

Oproepen
25-10

AED gebruik - training bij MHC Epe

Nieuws afbeelding Op woensdag 28 november organiseert MHC Epe een training gebruik AED op de club. Voor leden of ouders van leden. De training wordt verzorgd door een ervaren EHBO-trainer. 
Een AED is van levensbelang bij een hartstilstand. Bij een hartstilstand staat het hart meestal niet helemaal stil. Dat lijkt alleen zo. De hartkamers worden heel snel en chaotisch geprikkeld, waardo...

Oproepen
10-10

Save the date: 22 november algemene

Nieuws afbeelding Op donderdag 22 november is er een algemene ledenvergadering (ALV). We starten om 20:00 uur. Wil jij meer weten over de  financiën, jaarverslagen en de laatste stand van zaken van MHC Epe? Kom dan naar deze vergadering!
De agenda en stukken zijn terug te vinden via Inloggen Lisa Team > Club > Documenten > ALV informatie.  ...