slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Oproepen
29-9

Nieuw bitje nodig? Info over bitjehappen

Nieuws afbeelding Het dragen van een bitje is verplicht bij hockey. En dan is een op maat gemaakt bitje het veiligst. In samenwerking met SPTL (Sport Preventie TandLetsel) organiseert onze club ieder seizoen een zogenaamde ‘bitjeshap avond’. 
Minimum van 20 bitjes niet gehaald Om de bitjeshap avond rendabel te maken, hebben we hierbij met SPTL de afspraak dat er minimaal 20 bitjes worden ...

Oproepen
1-9

Bericht voor alle nieuwe leden

Nieuws afbeelding Welkom nieuwe leden!
Wat leuk dat je interesse hebt in hockey en wat fijn dat je gekozen hebt voor onze club. We kunnen alleen maar zeggen; van harte welkom bij MHC Epe! Voor alle leden van onze club geldt een aantal kleine verplichtingen, die we via deze weg graag met je delen. We doen het bij MHC Epe namelijk allemaal samen.
Rijden
Alle ouders/verzorgers van onze jeugd (A...

Oproepen
7-9

Ken jij de dames 7x7 al?

Nieuws afbeelding Wist je dat er op woensdagavond een damesteam traint bij MHC Epe? We spelen op heel verschillende niveaus, maar allemaal hetzelfde doel: sportief samen zijn 🏑 🤩! 
Wil je hockey weer oppakken of ben je juist nieuwsgierig naar de sport? Mail naar [email protected], dan gaat het balletje vanzelf rollen!...