slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg

Schoolhockey toernooi

woensdag 25 september 2024   |   13:00 - 18:00   |   Clubhuis,Veld
Schoolhockey toernooi MHC Epe

Voor het eerst in Epe zal er voor basisschoolleerlingen een schoolhockey toernooi georganiseerd worden. Dit zal plaatsvinden bij MHC Epe op woensdagmiddag 25 september 2024. 

In de weken voor de zomervakantie hebben de meeste kinderen van de basisscholen in Epe twee keer een hockeyclinic gevolgd bij de club. Hierbij werd duidelijk dat er veel enthousiasme bestaat voor dit toernooi. 

Inschrijven is GRATIS en kan vanaf nu. Een team bestaat uit minimaal 6, maximaal 8 spelers en een begeleider. Er wordt gespeeld met 6 veldspelers (zonder keeper). Jongens en meisjes door elkaar. Er zijn twee poules; groep 5/6 en groep 7/8. Het is mogelijk om sticks te lenen en ook bitjes worden uitgedeeld. Kinderen dienen zelf voor scheenbeschermers te zorgen. Er mag niet met voetbalschoenen op het kunstgras gespeeld worden. Uiteraard wel met hockeyschoenen en gewone sportschoenen. 

Ook kan er vooraf worden getraind op de hockeyvelden. Eventueel onder leiding van een trainer. Met een berichtje naar [email protected] is hiervoor een afspraak te maken. 

Spelplezier is tijdens dit toernooi belangrijker dan winnen. Uiterlijk 12 september inschrijven. Dit kan via de volgende link: https://app.clubcollect.com/forms/nl/clubcollect-mhcepe/schoolhockey-toernooi-mhc-epe 
of door te mailen naar: [email protected] 

Met sportieve groet, Rosemarijn Pechler en Loes de Groot