slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen
17-7

Klusdag op zaterdag 24 augustus om 10u

Nieuws afbeelding Op zaterdag 24 augustus organiseren we een klusdag bij MHC Epe. Ben je handig? Vind je het geen enkel probleem je handen uit de mouwen te steken? Het maakt niet uit wat je kunt, er is altijd wel iets te doen. Vele handen maken licht werk, dus iedereen is van harte welkom om te helpen.
Zet de datum in je agenda en kom gezellig klussen. Wij zorgen voor een broodje kroket en iets te drin...

Oproepen
12-7

Welke stoere man komt ons veegteam versterken?

Nieuws afbeelding Om de velden mooi en speelbaar te houden, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, waaronder ook opa's, die het leuk vinden om regelmatig - lekker in het zonnetje - op een tractor te zitten en de velden netjes te houden. Ons veegteam bestaat nu uit Bart Jan Homan en Jan Willem Wullink, maar zij kunnen extra hulp goed gebruiken.


 
Dus, wanneer kun jij e...

Evenementen
4-7

‘King of #Goals’ hockey 5’s event, voor jeugd en senioren

Nieuws afbeelding Snel, uitdagend, veel goals, vette acties, DJ, 5 tegen 5. We gaan het helemaal anders doen! In samenwerking met de KNHB en Fikagear haalt MHC Epe de nieuwste hockeyvorm naar de regio: Hockey 5’s. Hiermee gaan we je laten ervaren dat het echt anders kan! . Maak je klaar voor een spectaculair hockey-event dat je niet wilt missen. Word ‘King of #Goals’ en show je skills tijdens ons vijfdaagse ...

Algemeen
19-6

Basisscholen op bezoek

Nieuws afbeelding Het was de afgelopen weken flink druk op de velden van MHC Epe. Maar liefst zeven basisscholen bezochten de club voor speciale hockey gymlessen. Het bleek een groot succes.
 
Gym op het hockeyveld
De komende weken waren veel van onze jongste jeugdleden samen met hun klas op het hockeyveld te vinden. In samenwerking met de gymdocenten kregen de groepen 3 tot en met 8 t...

Algemeen
18-6

Teamindeling Junioren en O9 seizoen 2024-2025 bekend

Nieuws afbeelding De teamindeling van de junioren en categorie O9 voor het seizoen 2024 - 2025 is bekend. De documenten vind je in Mijn Lisa. De teamindeling voor de categorie O8 volgt op korte termijn, hier zijn nog een aantal nieuwe aanmeldingen die eerst verwerkt moeten worden.

Ga naar de knop ' Inloggen Lisa Team' links bovenin in de witte balk op de website. Of klik op het 'hamburgerme...

Algemeen
12-6

Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen

Nieuws afbeelding Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen
Het MO9 team van MHC Epe heeft afgelopen zaterdag 8 juni een indrukwekkende prestatie neergezet en werd ongeslagen kampioen. Op een sfeervolle Wachtelenberg ontvingen de talentvolle meiden het sterke team van Deventer MO9. Onder aanmoediging van een enthousiast publiek wisten ze met een overtuigende 3-0 overwinning de titel binnen te halen. ...

Bestuur
8-6

Nieuw bestuur voor onze club!

Nieuws afbeelding Nieuw bestuur voor onze club!
Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (B-ALV) op 17 april is officieel gestemd voor een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur kijkt uit naar de mooie uitdaging om de club verder te ontwikkelen, samen met alle leden en betrokken vrijwilligers.

Het nieuwe bestuur
Het nieuwe bestuur bestaat uit Algemeen bestuursleden Sandra de Bruin en S...

Algemeen
4-6

FUN is KEY tijdens de Funkey special op 8 juni

Nieuws afbeelding FUN is KEY tijdens de Funkey special op 8 juni
Op zaterdag 8 juni is er weer een Funkey special op Veld 1. Dan gaan we er weer een hele speciale training van maken, voor de allerkleinsten, met naast hockey ook allerlei andere leuke activiteiten. Ken je iemand met kinderen van 4-6 jaar? Nodig ze uit om vrijblijvend mee te doen, ook als je niet lid bent van de club ben je welkom!
...

Evenementen
8-7

Schoolhockeytoernooi bij MHC Epe

Nieuws afbeelding Voor het eerst in Epe wordt er een schoolhockeytoernooi georganiseerd voor basisschoolleerlingen! Op woensdagmiddag 25 september 2024 is het zover en zullen de hockeyvelden van MHC Epe gevuld zijn met enthousiaste jonge spelers. Dit toernooi belooft een middag vol sportiviteit, teamwork en plezier te worden.
Schoolhockey 25 september
De afgelopen weken hebben de meeste kinderen ...

Algemeen
5-7

MHC Epe Kleurt Oranje bij ProLeague

Nieuws afbeelding Voor één keer kleurde MHC Epe oranje! Op vrijdag 28 juni trokken maar liefst 60 enthousiaste leden naar het Amsterdamse Bos om twee spannende wedstrijden van de ProLeague bij te wonen. Met een grote, door hockeypartner DHL gesponsorde bus, reisden we af naar het Wagenaar Stadion. De sfeer zat er al snel goed in toen we in onze oranje kleding en gele vissershoedjes met het MHC ...

Sponsorcommissie
19-6

Nieuwe sponsor voor MHC Epe: Volvo

Nieuws afbeelding Onze club heeft er sinds kort een mooie, nieuwe sponsor bij, namelijk Volvo dealer "Nieuwenhuijse” Apeldoorn. Dit familiebedrijf onderscheidt zich in de autosector dankzij de focus op menselijke waarden. Dit uit zich in excellente service vanaf het moment dat je de showroom binnenstapt totdat je met je nieuwe Volvo wegrijdt.
Veiligheid is waar Volvo voor staat en pionier in is. Het g...

Algemeen
12-6

Een drupje voor ons clubje een groo

Nieuws afbeelding

Een drupje voor ons clubje
 
Onder de noemer "Een drupje voor ons clubje" schoven we zaterdag 8 juni aan bij een wijnproeverij georganiseerd door Wijnkoperij Kroese, gehouden onder de terrasoverkapping bij ons gezellige clubgebouw. De middag bracht ons in vele landen, liet ons kennismaken met nieuwe druivensoorten en onthulde mooie verhalen achter de wijnen....

Algemeen
17-5

De nieuwste editie van Slagvaardig

Nieuws afbeelding Beste hockeyliefhebber/MHC Epe-lid,

De nieuwste editie van Slagvaardig is uit! In deze editie o.a. aandacht voor het nieuwe bestuur, de volgende Funkey special training, de geplande wijnproeverij, hockey gymlessen bij MHC Epe en een schoolhockeytoernooi.

Bekijk de nieuwsbrief nu op onze website of in je mailbox en blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze cl...