slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Algemeen
17-6

Veteranen A ook kampioen!

Nieuws afbeelding Vandaag zette ook veteranen A een geweldige prestatie neer. Ze wonnen met 2-0 van Enschede en werden ook kampioen in hun klasse. Op naar de 1e klasse! 


Veteranen A kampioen! ...

Lustrum
10-6

Cats & Dogs toernooi afgelast, maar....

Nieuws afbeelding Helaas gaat het op 23 juni geplande Cats &  Dogs toernooi wegens te weinig aanmeldingen niet door.  We vinden het heel jammer, maar zonder teams lukt het niet.  De organisatie van het Cats & Dogs toernooi hebben we daarom als commissie moeten stopzetten. 
We willen diegenen die zich er wel op hadden verheugd wel de mogelijkheid bieden alsno...

Bestuur
24-5

MHC Epe en gegevensbescherming leden

Nieuws afbeelding Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 
Ook MHC Epe krijgt met deze regelgeving te maken en onderneemt de nod...

Sponsorcommissie
20-5

Opbrengst Rabobank clubactie

Nieuws afbeelding Lotte Mooren nam afgelopen zaterdag een cheque ter waarde van € 225 in ontvangst van de  Rabobank  Clubkasactie. 
Alle Rabobankleden die op ons hebben gestemd: enorm bedankt!!

...

Oproepen
18-5

Veterinnen gezocht!

Nieuws afbeelding MHC Epe wil graag een veterinnenteam samenstellen voor vrouwen vanaf 30 jaar. 
Op dit moment traint een aantal dames op de woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur. En ander groepje veterinnen traint op de donderdagmiddag. Graag willen we deze beide groepen uitbreiden en wellicht in de toekomst zelfs een team vormen. 
Ben jij 30+ en...

Lustrum
10-5

Hockeyclinic 30 juni

Nieuws afbeelding Graag nodigen we je uit voor de (gratis) hockeyclinic op zaterdag 30 juni, georganiseerd door Sportivity Service. Jij komt toch ook? #hockey #fun #professionals #bbq #ditwiljenietmissen #lustrum #mhcepe75jaar. 
Zie de uitnodiging voor meer informatie. Geef je vóór 15 mei op bij je coach en vergeet niet door te geven of en met hoeveel personen je mee wilt doen met de barbecue...

Oproepen
30-4

Dinsdag 18 september - bitjeshapdag!

Nieuws afbeelding Is je gebit je heilig, sport dan veilig!
Kom ook naar de bitjeshapdag op dinsdag 18 september van 18.30 – 20.30 uur 2018  in het  clubhuis!!
Je kunt je aanmelden via shop.gebit.nl .  

...

Algemeen
16-6

Kampioenen slotdag Jongste jeugd

Nieuws afbeelding Ook tijdens de slotdag voor de jongste jeugd viel MHCEpe in de prijzen. Twee teams werden zaterdag 16 juni kampioen:  Meisjes E3 won in Apeldoorn en Meisjes 8E1 in Zwolle (zonder een wedstrijd te verliezen, net als tijdens de competitie). Gefeliciteerd kanjers!!

ME3 kampioen tijdens de slotdag!


M8...

Technische Commissie
11-6

Trainingen gaan over in zomerhockey

Nieuws afbeelding Het seizoen zit er weer op en de competitie en trainingen liggen stil tot half augustus. Om je deze maanden toch de gelegenheid te geven om 'in shape' te blijven, organiseert MHC Epe 'zomerhockey' voor alle leeftijden. 
Zomermiddag hockey Voor de jongste hockey(st)ers is er Zomer Middag Hockey. Dit houdt in dat er voor de C-, D- en E-jeugd (meisjes en jongens) 1x per ...

Algemeen
10-6

Eerste kampioenen 2017-2018!

Nieuws afbeelding Yoehee: we hebben weer een aantal kampioenen bij MHCEpe:
- de Jongens A1 vierde gisteren feest: dit team werd met overmacht kampioen! Bijna alle wedstrijden wonnen ze. Eentje speelden ze gelijk. Top heren! Gefeliciteerd team en coaches!
- en de Meisjes 8E1 won alle wedstrijden! Ze zijn daarmee ongeslagen kampioen in hun klasse. De  coaches verrasten ...

Algemeen
8-6

Heren 1 trek zich terug uit competi

Nieuws afbeelding Helaas heeft Heren 1 zich onlangs teruggetrokken uit de competitie. Het team heeft op dit moment te weinig actieve spelers. 
Wil jij het verschil maken en meehelpen dit team weer op de rit te krijgen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via [email protected] 


...

Algemeen
12-4

Ook Frank Garritsen vertegenwoordig

Nieuws afbeelding Maar liefst 2 leden van onze hockeyclub zijn geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het WK Hockey voor veteranen 2018. Zowel Hans Buers als Frank Garritsen doen aan dit grootste hockeytoernooi ter wereld, mee.  
Hans is een ervaren speler en speelt inmiddels in het nationale team 65+. Frank heeft zich dit jaar voor het eerst geselecteerd bij de jonkies van ...

Oproepen
16-3

Hockeykampen 2018

Nieuws afbeelding Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan hockeyen en wil jij jouw vakantie graag sportief doorbrengen? Dan is hockeykamp van Sportivity Service zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en hele boel gezelligheid zonder ouders!
Meld je voor 1 mei 2018 aan en profiteer van een vroegboekkorting van EUR 50. Kijk voor meer informatie op: www.sportivityservice.nl/ho...

Algemeen
11-10

Heerderweg nog afgesloten

Nieuws afbeelding De Heerderweg is tot de zomervakantie 2018 afgesloten voor doorgaand verkeer. Hou er rekening mee dat dit  de reistijd van en naar de club zal  beïnvloeden . 
Kijk voor meer informatie op:  www.gelderland.nl/N794.html .  Actuele informatie over de omleidingen is te vinden op  www.bereikbaargelderland.nl . ...