slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
9-9

Save the date: ALV op woensdag 30 september

Nieuws afbeelding Zoals elk jaar gebruikelijk is organiseren we ook dit jaar een ALV (Algemene Leden Vergadering). Deze ALV vindt plaats op woensdag 30 september om 20.00 uur. 
Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a.:
Financiële stand van de club Bestuurswisselingen Ondersteuning door vrijwilligers In verband met de maatregelen rondom Corona, gaan we een online...

Bestuur
2-9

Het nieuwe seizoen en corona

Nieuws afbeelding Beste hockey liefhebbers. Het nieuwe seizoen gaat weer van start! Gelukkig kunnen alle teams weer spelen en is competitie mogelijk. Helaas hebben we als vereniging nog steeds rekening te houden met maatregelen rondom Corona. De regels zijn bij aanvang van het seizoen aangepast – in overeenstemming met de laatste richtlijnen en adviezen van de KNHB.
Wij vragen iedereen zich aan de regels en...

Clubkleding
22-8

Nieuwe webshop met clubkleding en meer!

Nieuws afbeelding Goed nieuws! Vanaf nu kun je je Reece clubkleding rechtstreeks via onze nieuwe webshop bestellen. Daarnaast kun je in onze webshop terecht voor veel andere producten van Reece. 
Eenmaal besteld, dan ligt de bestelling binnen 2 - 3 werkdagen voor je klaar bij Karssen Sport, Hoofdstraat 86 in Epe (update: de levertijd voor de shirts is helaas langer). Eventueel kun je je kl...

Algemeen
14-9

Subsidieregeling gemeente Epe

Nieuws afbeelding Ook het komende jaar kun je als inwoner van de gemeente Epe EUR 100 subsidie aanvragen voor je kind jonger dan 18 jaar. Deze regeling heet de subsidieregeling Jeugd Gemeente Epe. Hier lees je ook hoe je de subsidie kunt aanvragen. 

...

Sponsorcommissie
3-4

Koop een Volvo van Volvo Nieuwenhui

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvangen wij...