slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Technische Commissie
19-11

Zaalhockey en arbitrage

Nieuws afbeelding De KNHB heeft het wedstrijdschema van de zaalcompetitie 2018/2019 bekend gemaakt. 
Vanaf zaterdag 9 december tot en met zaterdag 16 februari 2019 worden er veel leuke wedstrijden gespeeld in de regio. Ook wij ontvangen diverse teams in de PWA-hal. De data hiervan zijn op de zondagen 9 en 16 december 2018 en op 6, 20, en 27 januari en 3 en 10 februari 2019. 
...

Sponsorcommissie
18-11

Kuijt Women & Menswear nieuwe bordsponsor

Nieuws afbeelding Met trots presenteren we onze nieuwe bordsponsor: Kuijt Women & Menswear! En daar hoort natuurlijk een bloemetje bij (zie foto). 
Kuijt Mode Kuijt Mode is een familiebedrijf met vestigingen in Epe, Barneveld en Kootwijkerbroek. De vestiging in Epe wordt gerund door Astrid en Johan de Vries en de vestigingen in Barneveld en Kootwijkerbroek door Henriëtte en Remko de Vrie...

Oproepen
10-11

Stem op onze clubheld!

Nieuws afbeelding Wie wordt dé Clubheld van 2018? Wij vinden dat Frans Withoos deze eer verdient en hebben hem daarom genomineerd voor deze prijs. Je kunt vanaf nu op hem stemmen. 
Wil je dat onze clubheld wint? Roep dan al je vrienden, clubleden en familie op ook te stemmen. Want hoe meer stemmen hij krijgt, hoe groter de kans op €10.000 voor de club. Dat is namelijk de prijs d...

Sponsorcommissie
16-10

Volvo Clubactie - € 1.000 voor de club bij aanschaf nieuwe Volvo

Nieuws afbeelding Met de Volvo Clubbonus valt er nog steeds veel te winnen: bij aankoop van een nieuwe Volvo ontvangt onze club namelijk € 1.000.  Volvo Nieuwenhuijse - vestigingen Nieuwenhuijse B.V. is een Volvo dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Heerde, Meppel, Zwolle en Zutphen. In 1988 begonnen met een eerste Volvo vestiging in Apeldoorn. Vier jaar later werd de showroom in Dev...

Bestuur
24-5

MHC Epe en gegevensbescherming leden

Nieuws afbeelding Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 
Ook MHC Epe krijgt met deze regelgeving te maken en onderneemt de nod...

Technische Commissie
19-11

Deze week laatste veldtrainingen |

Nieuws afbeelding Beste hockey leden en ouders, Deze week (19 t/m 23 november) zijn de laatste veld- en keeperstrainingen van dit jaar. In de week van maandag 26 november beginnen de zaaltrainingen. Het schema wordt zsm bekend gemaakt. 
In de Kerstvakantie (week 52 en week 01) wordt er niet getraind.

De zaalcompetitie start op 8/9 december as. ...

Oproepen
25-10

AED gebruik - training bij MHC Epe

Nieuws afbeelding Op woensdag 28 november organiseert MHC Epe een training gebruik AED op de club. Voor leden of ouders van leden. De training wordt verzorgd door een ervaren EHBO-trainer. 
Een AED is van levensbelang bij een hartstilstand. Bij een hartstilstand staat het hart meestal niet helemaal stil. Dat lijkt alleen zo. De hartkamers worden heel snel en chaotisch geprikkeld, waardo...

Technische Commissie
11-10

Zondagmiddag hockey, ook iets voor

Nieuws afbeelding Op zondagmiddag (tussen 12:00 - 14:00 uur) organiseren we om de week een gezellig partijtje (wedstrijd) hockey voor senioren, veteranen en veterinnen. Ook niet-hockeyers zijn van harte welkom. 
Ben jij enthousiast en doe je graag mee? Laat het ons dan weten via [email protected]
We starten om 12:00 uur met koffie en gaan van 12:30 - 14:00 uur hockeyen.  ...

Oproepen
10-10

Save the date: 22 november algemene

Nieuws afbeelding Op donderdag 22 november is er een algemene ledenvergadering (ALV). We starten om 20:00 uur. Wil jij meer weten over de  financiën, jaarverslagen en de laatste stand van zaken van MHC Epe? Kom dan naar deze vergadering!
De agenda en stukken zijn terug te vinden via Inloggen Lisa Team > Club > Documenten > ALV informatie.  ...

clubkleding
28-9

Clubkleding nodig? Bestel gemakkeli

Nieuws afbeelding Bestellingen voor clubkleding kun je plaatsen en ook direct betalen via iDeal (gebruikte url is https://proef.mjmmaathuis.nl/ ; dit omdat we nu tijdelijk gebruik maken van server van een van onze leden). Deze url is wel beveiligd, dus je bestelling en betaling is volledig "secure”. 
Let op 
Bestel je je clubkleding vóór vrijdagavond 21.00 uur, dan ligt je beste...