slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen
20-8

Dinsdag 18 september - bitjeshapdag!

Nieuws afbeelding Is je gebit je heilig, sport dan veilig!
Het dragen van een bitje is verplicht bij hockey. En een op maat gemaakt bitje extra veilig. Kom dus ook naar de bitjeshapdag op dinsdag 18 september van 18.30 – 20.30 uur 2018 in het  clubhuis!!
Meld je aan via shop.gebit.nl . Hier vind je ook meer informatie. 

...

Algemeen
14-8

Ondertussen op de club....

Nieuws afbeelding Alle keepers uitrustingen krijgen een jaarlijkse inspectiebeurt door Jan-Otto Rabius, geassisteerd door Daan. Reparaties doen we veelal zelf, defecte onderdelen worden vervangen en eventueel kwijtgeraakte spullen worden aangevuld. 
Wist je dat onze club ongeveer 20 complete keepersuitrustingen bezit in verschillende groottes? En dat zo'n complete set afhankelijk van de ma...

Bestuur
24-5

MHC Epe en gegevensbescherming leden

Nieuws afbeelding Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 
Ook MHC Epe krijgt met deze regelgeving te maken en onderneemt de nod...

Algemeen
16-8

De velden staan er weer mooi bij: k

Nieuws afbeelding Firma Salland heeft groot onderhoud gepleegd aan onze kunstgrasvelden! 
Wat houdt dit groot onderhoud in? Het zand wordt uit de kunstgrasmat geborsteld en met een speciale machine gereinigd. Alles wat groter, kleiner of lichter dan zand is, wordt er daarmee uit gehaald. Daarna borstelen ze het zand weer terug in de grasmat en egaal over het veld verdeeld. Al met al een klus...