slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Technische Commissie
15-2

Trainingen op 1 maart hervat

Nieuws afbeelding De velden zijn nog wit. De trainingen gaan deze week daarom niet door. We hervatten de trainingen na de voorjaarsvakantie weer, dus in de week van 1 maart 2021. 
Met sportieve groet, 
TC MHC Epe...

Technische Commissie
6-11

Ludieke actie funkey’s!

Nieuws afbeelding Helaas hebben we moeten besluiten de funkey’s tot maart niet op zaterdag te laten trainen. De ouders kunnen niet bij de training zijn en dat is niet wenselijk voor deze jongste jeugd.
Ludieke actie Als alternatief heeft de Technische Commissie (TC) een ludieke actie bedacht: wil je een nieuw, toekomstig funkeylid aanmelden? Dat kan via [email protected] De TC brengt dan een stick...

Clubkleding
22-8

Webshop clubkleding!

Nieuws afbeelding Vanaf nu kun je je Reece clubkleding rechtstreeks via onze nieuwe webshop bestellen. Daarnaast kun je in onze webshop terecht voor veel andere producten van Reece. 
Eenmaal besteld, dan ligt de bestelling binnen 2 - 3 werkdagen voor je klaar bij Karssen Sport, Hoofdstraat 86 in Epe (de levertijd voor de shirts is helaas langer). Eventueel kun je je kleding ook bij Karssen...

Algemeen
31-1

Mooi initiatief van de D1: Instruct

Nieuws afbeelding Helaas trainen de funkeys op dit moment niet. Om toch thuis te kunnen oefenen, heeft de D1 een aantal filmpjes gemaakt met tips en instructies 🏑. Wát een mooi initiatief 🤩!  Volg de socials, app en website voor meer! 
Deel 1 uit de reeks: hoe hou je je stick vast? Tess en Inez leggen het uit! Zie ook: https://youtube.com/shorts/xivkztO5ksc.
#hockey #mhcepe #funk...

Sponsorcommissie
3-4

Koop een Volvo van Volvo Nieuwenhui

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvangen wij...