slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
24-5

MHC Epe en gegevensbescherming leden

Nieuws afbeelding Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 
Ook MHC Epe krijgt met deze regelgeving te maken en onderneemt de nod...

Sponsorcommissie
20-5

Opbrengst Rabobank clubactie

Nieuws afbeelding Lotte Mooren nam afgelopen zaterdag een cheque ter waarde van € 225 in ontvangst van de  Rabobank  Clubkasactie. 
Alle Rabobankleden die op ons hebben gestemd: enorm bedankt!!

...

Oproepen
18-5

Veterinnen gezocht!

Nieuws afbeelding MHC Epe wil graag een veterinnenteam samenstellen voor vrouwen vanaf 30 jaar. 
Op dit moment traint een aantal dames op de woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur. En ander groepje veterinnen traint op de donderdagmiddag. Graag willen we deze beide groepen uitbreiden en wellicht in de toekomst zelfs een team vormen. 
Ben jij 30+ en...

Lustrum
10-5

Hockeyclinic 30 juni

Nieuws afbeelding Graag nodigen we je uit voor de (gratis) hockeyclinic op zaterdag 30 juni, georganiseerd door Sportivity Service. Jij komt toch ook? #hockey #fun #professionals #bbq #ditwiljenietmissen #lustrum #mhcepe75jaar. 
Zie de uitnodiging voor meer informatie. Geef je vóór 15 mei op bij je coach en vergeet niet door te geven of en met hoeveel personen je mee wilt doen met de barbecue...

Oproepen
30-4

Dinsdag 18 september - bitjeshapdag!

Nieuws afbeelding Is je gebit je heilig, sport dan veilig!
Kom ook naar de bitjeshapdag op dinsdag 18 september van 18.30 – 20.30 uur 2018  in het  clubhuis!!
Je kunt je aanmelden via shop.gebit.nl .  

...

Lustrum
12-4

Cats & Dogs Toernooi

Nieuws afbeelding Op zaterdag 23 juni organiseren we, in het kader van ons 75-jarige bestaan, het Cats & Dogs toernooi. Een toernooi voor de C- en D-jeugd met voor onze eigen teams een overnachting. Alle betreffende teams zijn hiervoor al uitgenodigd, maar er is ook een uitnodiging naar een  aantal  teams in de regio gegaan.   Heb jij je al aangemeld via je coach? Dit evenement ...

Bestuur
31-3

Vacature - hoofd TC

Nieuws afbeelding Zonder de hulp en inzet van ouders, verzorgers en spelers kunnen we als club niet bestaan. We hebben een groot aantal vrijwilligers nodig om de club actief en draaiende te houden. In één van de vele commissies of in een rol rondom een team.  Op dit moment zijn we op zoek naar: 
- Hoofd Technische Commissie (TC) - Herhaalde oproe...

Evenementen
23-5

Bring-a-friend training jongens C1

Nieuws afbeelding Neem op maandag 28 mei een vriend mee naar de hockeytraining om 19:15 uur. Dan trakteren wij daarna op een pannenkoek. Wie neem jij mee? 

...

Bestuur
16-5

Ledenbijeenkomst 31 mei

Nieuws afbeelding Helaas is de vacature als penningmeester tot op heden nog niet ingevuld. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de geplande ALV-vergadering nu nog niet kan doorgaan en in het najaar plaatsvindt.
Als bestuur vinden we het essentieel om in contact te staan met u als lid. Daarom organiseren wij op donderdag 31 mei om 20:00 uur een ledenbijeenkomst waar wij u voor uitnodigen. 
Graag wille...

Evenementen
14-5

Pannenkoekentraining D- en E-jeugd

Nieuws afbeelding Neem jij op maandag 28 mei een vriendje/vriendinnetje mee naar de hockeytraining? Dan trakteren wij daarna op een pannenkoek! Wie neem jij mee? 
Graag tot de 28e! De pannenkoekencommissie ;-)

...

Algemeen
12-4

Ook Frank Garritsen vertegenwoordig

Nieuws afbeelding Maar liefst 2 leden van onze hockeyclub zijn geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het WK Hockey voor veteranen 2018. Zowel Hans Buers als Frank Garritsen doen aan dit grootste hockeytoernooi ter wereld, mee.  
Hans is een ervaren speler en speelt inmiddels in het nationale team 65+. Frank heeft zich dit jaar voor het eerst geselecteerd bij de jonkies van ...

Ledenadministratie
11-4

Opzegging lidmaatschap seizoen 2018

Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van MHC Epe,
Opzeggen van het lidmaatschap voor het seizoen 2018 – 2019 kan alleen schriftelijk (per mail) bij de ledenadministratie o.v.v. de opzegreden.
Vanwege de definitieve vaststelling van de teams voor het volgende seizoen en de verplichte melding hiervan bij de KNHB willen wij dit graag z.s.m. weten.
De uiterste opzegdatum...

Bestuur
31-3

Vacature - penningmeester (herhaald

Nieuws afbeelding Zonder de hulp en inzet van ouders, verzorgers en spelers kunnen we als club niet bestaan. We hebben een groot aantal vrijwilligers nodig om de club actief en draaiende te houden. In één van de vele commissies of in een rol rondom een team.  Op dit moment zijn we op zoek naar: 
- Hoofd Technische Commissie (TC) - Herhaalde oproep voo...

Oproepen
16-3

Hockeykampen 2018

Nieuws afbeelding Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan hockeyen en wil jij jouw vakantie graag sportief doorbrengen? Dan is hockeykamp van Sportivity Service zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en hele boel gezelligheid zonder ouders!
Meld je voor 1 mei 2018 aan en profiteer van een vroegboekkorting van EUR 50. Kijk voor meer informatie op: www.sportivityservice.nl/ho...

Algemeen
11-10

Heerderweg nog afgesloten

Nieuws afbeelding De Heerderweg is tot de zomervakantie 2018 afgesloten voor doorgaand verkeer. Hou er rekening mee dat dit  de reistijd van en naar de club zal  beïnvloeden . 
Kijk voor meer informatie op:  www.gelderland.nl/N794.html .  Actuele informatie over de omleidingen is te vinden op  www.bereikbaargelderland.nl . ...