slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen
8-5

Epe voor Epe: fiets mee voor MHC Epe!

Nieuws afbeelding Op 22 juni 2019 vindt voor de negentiende keer het fietsevenement Epe voor Epe plaats. Inner Wheel en Rotary Club Epe organiseren dit evenement en het is een succesvolle manier om clubs, verenigingen en stichtingen financiële steun in de rug te geven. 
Het jeugdbestuur van MHC Epe heeft onze club hiervoor aangedragen en een plan gepresenteerd voor het realiseren van een eigen ve...

Ledenadministratie
29-4

Opzegging lidmaatschap seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding Beste (ouders van) leden van MHC Epe,
Opzeggen van het lidmaatschap voor het seizoen 2019 – 2020 kan alleen schriftelijk (per mail) bij de ledenadministratie o.v.v. de opzegreden.
Vanwege de definitieve vaststelling van de teams voor het volgende seizoen en de verplichte melding hiervan bij de KNHB willen wij dit graag z.s.m. weten.
De uiterste opzegdatum...

Sponsorcommissie
3-4

Scoor een mooie bonus van Volvo Nieuwenhuijse voor MHC Epe

Nieuws afbeelding Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

De Volvo Clubbonus  Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvange...

Sponsorcommissie
3-4

Nieuw sponsorcontract Volvo Nieuwen

Nieuws afbeelding Op 29 maart zijn door Bert Halkers (voorzitter) en Jan van Dorp (sponsorcommissie) namens MHC Epe de sponsorcontracten getekend met één van onze hoofdsponsoren:  Volvo Nieuwenhuijse.  Het contract voor het lopende seizoen 2018/2019 is getekend en ook het contract voor de komende twee seizoenen 2019/2020 en 2020/2021. 
Clubbonusactie ...

Bestuur
16-3

Oproep: heb jij bestuursambities?

Nieuws afbeelding Voorzitter Bert Halkers en secretaris Jack Herderschee stoppen per 1 juli 2019 met hun bestuursactiviteiten. Heb jij ambities en voel jij er wel voor om een van hen op te volgen? Lees meer in de bijlage. 
Vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Bert of Jack zelf (zie bijlage) of mail naar [email protected] 
We hopen op veel enthousiaste reacties! ...