slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen
14-7

Wil jij ook op de hoogte blijven van de lustrumactiviteiten?

Nieuws afbeelding MHC Epe bestsaat op 6 oktober 2017 alweer 75 jaar. Dit wordt het komende seizoen groots gevierd met allerlei activiteiten. De aftrap is tijdens het lustrum-openingsweekend op 26 en 27 augustus 2017.
De lustrumcommissie is al druk bezig met de organisatie van diverse feestelijke activiteiten voor jong en oud, voor leden en oud-leden, voor spelers en ouders van spelers en voor alle and...

clubkleding
6-7

Je kunt nu het lustrumshirt bestellen!

Nieuws afbeelding Hier is ‘ie dan, het MHC Epe lustrumshirt! Een prachtig shirt met een bijzonder frisse kleurstelling, bedacht door Dorrith Lijkendijk. Een absolute must have!   Lustrumshirt bestellen Wil je je eigen lustrumshirt aan het begin van het komende hockeyseizoen ontvangen? Bestel 'm dan nu via onze MHC Epe webshop. Ga naar www.mhcepeshop.nl > Clubkleding ...

Evenementen
25-6

Succesvolle GO WILD slotdag jongste jeugd

Nieuws afbeelding Een wilde bedoening op de club afgelopen zaterdag 24 juni. Maar liefst 115 kinderen uit de jongste jeugd E-teams kwamen naar Epe toe om de slotdag (einde hockeyseizoen) te vieren.
GO WILD En het ging er wild aan toe, want het thema was: GO WILD! Teams uit Apeldoorn, Deventer, Emmeloord, Epse, Harderwijk, Meppel, Zwolle en Epe kwamen wild uitgedost aan. Want n...

Algemeen
20-6

Zomeravond hockey

Nieuws afbeelding Wil jij ook tijdens de zomerstop graag door hockeyen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Net aangeleerde trucs niet verleren? Om de zomer maanden toch door te komen organiseert de MHC Epe het 'Zomer Avond Hockey'. 
 
Vanaf deze week, iedere woensdag van 20:00 tot 21:30 uur, in de zomerperiode is er voor iedereen die zin heeft de mogelijkhei...

Algemeen
18-6

MD1 kampioen!

Nieuws afbeelding De meiden D1 kampioen geworden van de 2de klasse! Een top prestatie!
Nadat de meiden in de voor-en najaarscompetitie 2x op doelsaldo 2e zijn geworden is het ze nu gelukt: Kampioen! Na de overwinning vorige week bij en op mede koploper Kampen (0-3) stond nu thuis Flevoland op het programma, een niet te onderschatten tegenstander. Flevoland heeft bijna de hele comp...

Technische Commissie
16-6

Teamindeling seizoen 2017-2018

Nieuws afbeelding De Technische Commissie maakt de nieuwe teamindeling bekend voor het seizoen 2017-2018. Bekijk bijgaand document voor alle informatie.
Vragen? Neem dan contact op met  [email protected] .
Namens het bestuur, Marjolein Slot ...

Algemeen
11-6

Jongens D1 kampioen!

Nieuws afbeelding En ook de jongens D1 zijn kampioen geworden dit weekend. Ze wonnen met 17-1 van de Bullies en daarmee kwamen ze stevig op kop te staan! Met nog een wedstrijd te gaan, zijn ze verzekerd van een eerste plek in hun klasse.
Gefeliciteerd mannen!!
...

Evenementen
21-6

7 clubkampioenen gehuldigd!!

Nieuws afbeelding Op zondag 18 juni werden maar liefst 7 kampioensteams gehuldigd tijdens de seizoensafsluiting. Een geweldig mooie prestatie voor MHC Epe. De winnende teams zijn: 
- Dames 1 - Meisjes D1 - Meisjes D2 - Jongens D1 (zaal en veld) - Jongens C1 (zaal) - Meisjes 8E1 - Meisjes F1
En alsof dat nog niet alles is: heren 2 kan ook nog clubkampioen wo...

Voorzet vd Voorzitter
15-6

Bestuur zoekt nieuwe penningmeester

Nieuws afbeelding Helaas heeft Jan Willem Vos aangegeven zijn werkzaamheden als penningmeester niet meer te kunnen combineren met zijn andere werkzaamheden. Daarom zijn we met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester.
Pas jij in het plaatje (zie bijlage), dan horen we graag van je!
Voorzitter bestuur MHC Epe Bert Halkers ...

Evenementen
29-1

Save the date: 6 oktober lustrum MH

Nieuws afbeelding MHC Epe bestaat op vrijdag 6 oktober 2017 precies 75 jaar. Op die dag zullen we hier op een feestelijke manier bij stilstaan. Reserveer je de datum alvast in je agenda??
Volg ons via Facebook ( https://www.facebook.com/mhcepe ) en de website/app voor updates over het jubileum! ...