slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Bestuur
17-10

Save the date - 23 november: Algemene Ledenvergadering

Nieuws afbeelding Op 23 november a.s. is er een Algemene Ledenvergadering (ALV) in het clubhuis van MHC Epe, aanvang 20:00 uur. De coronamaatregelen staan het weer toe om fysiek bij elkaar te komen en dat zullen we dan ook doen. Hierbij houden we ons natuurlijk aan de regels. Dat wil zeggen dat een check van je corona QR-code zal plaatsvinden. Houd daar rekening mee.

Agenda De agenda voor de vergade...

Technische Commissie
7-10

Word jij ons nieuwe TC-lid junioren?

Nieuws afbeelding Er zijn bij MHC Epe vacatures voor twee TC- leden voor de junioren. Ben jij de persoon die we zoeken? Dan herken je je in de volgende eigenschappen: 
> Je kunt goed luisteren en situaties inschatten > Je werkt goed samen > Je voert het beleid op een integere manier uit > Maak je samen een afspraak, dan hou je je daar aan
De drukke tijden zijn begin en e...

Bestuur
29-9

Corona maatregelen vanaf 25 september - corona QR-code

Nieuws afbeelding Zoals jullie ongetwijfeld weten zijn er vanaf 25 september jl. nieuwe coronamaatregelen van kracht.
Voor onze club betekent dit dat we moeten voldoen aan de maatregelen die gelden voor de horeca. Dat wil zeggen dat het zitten of consumeren in ons clubhuis alleen mag nadat je een geldige corona QR-code  hebt laten zien. Ook bij een bezoek aan het toilet moet je je QR-code vooraf late...

Clubkleding
19-8

Nieuwe leverancier clubkleding - update

Nieuws afbeelding Zoals eerder gemeld is Karssen Sport helaas begin dit jaar failliet gegaan. Onze ledenshop was aan deze winkel gekoppeld en daarom is MHC Epe op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Daar zijn we inmiddels in geslaagd! We hebben een contract afgesloten met Vriend Sport en Fashion, Hoofdstraat 14 in Meppel.
Inmiddels ligt bijna al onze clubkleding bij hen en is dit te bestellen via onze...

Arbitrage
19-10

Geslaagden scheidsrechterexamen!

Nieuws afbeelding Op maandagavond 18 oktober jl. vond er weer een hockey scheidsrechterexamen voor MHC Epe-leden plaats. Deze keer in enkele gratis ter beschikking gestelde zalen van horecagelegenheid VanOuds in het centrum van Epe.

14 deelnemers 14 van onze leden hadden zich op het examen voorbereid. Dit deden zij via een digitale opleidingsmodule. Daarnaast was er op de zaterdagmiddag voorafgaan a...

Oproepen
1-10

Onvoldoende trainers: oproep!

Nieuws afbeelding Het is geen geheim dat ook onze club dit seizoen moeite heeft met het invullen van alle trainingsuren. Er is een gebrek aan goede en gekwalificeerde hockeytrainers.
Dit geldt voor onze club, maar ook voor andere sportclubs. Dit bleek nog eens tijdens een onlangs gehouden vergadering met hockeyclubs in de regio Oost-Nederland. Een concrete oplossing is helaas niet voorhanden.

O...

Algemeen
25-8

Spelregels hockey

Nieuws afbeelding Dit seizoen zijn er geen nieuwe spelregels geĆÆntroduceerd. Als reminder heeft de KNHB alle huidige spelregels op een rijtje gezet. Dan kun je weer goed voorbereid van start šŸ˜‰! Lees meer op: https://www.knhb.nl/spelregels-hockey. ...