slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen
26-2

Een frisse start van het hockeyseizoen

Nieuws afbeelding Een frisse start van het hockeyseizoen
 
Het is tijd om de sticks weer op te pakken en het veld op te gaan, want de tweede helft van dit hockeyseizoen staat voor de deur! Na een welverdiende winterstop en een spannende zaalhockey competitie, zijn we klaar om terug te keren naar het veld. De eerste veldtrainingen zijn al begonnen en de spanning voor de komende wedstrijden gr...

Clubkleding
18-2

Scoor jouw MHC Epe Clubtrui en toon je clubtrots op het veld!

Nieuws afbeelding Scoor jouw MHC Epe Clubtrui en toon je clubtrots op het veld!
 
Ben je klaar om je clubtrots te tonen? Mooi, want we kunnen weer MHC Epe clubtruien bestellen. Dit zijn comfortabele, zachte lichtgrijze hoodies met het clublogo linksvoor op de borst. Je kunt de trui zelfs personaliseren met je eigen naam op de achterzijde, zodat je echt kunt schitteren op het veld!
&nbs...

Algemeen
4-2

Droevig nieuws

Nieuws afbeelding Met groot verdriet delen we mee dat Kyra van der Meulen op 3 februari 2024 betrokken is geweest bij een verkeersongeval met fatale afloop. Kyra, een geliefd lid van MHC Epe, laat een diepe leegte achter.
Wij zijn allemaal diep geschokt door het verlies van onze lieve, vrolijke, sportieve clubgenoot. Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden, teamgenoten en iedereen die Kyra gekend hee...

Bestuur
6-12

Notulen ALV en aftreden huidige bestuur

Nieuws afbeelding Op dinsdag 31 oktober is de Algemene Ledenvergadering van MHC Epe geweest. Details zijn terug te lezen in de notulen, welke beschikbaar zijn op Lisa team.

Inloggen op Lisa team kan (met behulp van je lid-nummer) via https://team.lisa-is.nl/?u=mhcepe.nl.  De notulen zijn te vinden onder ‘Club’ -> ‘Documenten’ -> ‘ALV-informatie’.
Graag speciale aandacht voor punt 7:...

Evenementen
19-2

Apres Ski party uitgesteld

Nieuws afbeelding Apres Ski party uitgesteld
 
Via deze weg willen we jullie informeren dat de Apres Ski party, die oorspronkelijk gepland stond voor 8 maart aanstaande, wordt uitgesteld. Dit besluit is genomen in samenspraak met het bestuur, naar aanleiding van het droevige nieuws van het overlijden van ons geliefde clubgenootje Kyra.
 
Op dit moment vinden we het niet gepas...

Barcommissie
12-2

Instructie document bardienst en ba

Nieuws afbeelding De barcommissie is de afgelopen periode druk bezig geweest om alle procedures en instructies voor de bardienst en barhoofden te updaten. Een kopie van de basis instructie ligt gelamineerd achter de bar. Daarnaast zijn er verschillende instructie filmpjes gemaakt, hiervoor zijn QR codes op de club te vinden die gescanned kunnen worden.

Een digitale versie van de basis instructie is ook...

Oproepen
19-12

Word vrijwilliger en help onze hock

Nieuws afbeelding Word vrijwilliger en help mee aan de groei van onze hockeyclub
Bij MHC Epe draait alles om passie. Passie voor sport, onze gezellige vereniging en gedrevenheid om de jeugd en volwassenen uit de Gemeente Epe op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hockey. Deel jij die passie? Kom ons dan helpen als vrijwilliger en reageer op één van de openstaande vacatures...