slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg

Inschrijfformulier

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze mooie, gezellige hockeyclub. Op deze pagina kun je je gegevens invullen. Als je alles hebt ingevuld, ontvang je van ons een bevestigingsmail. We wensen je een geweldig leuke en sportieve tijd bij MHC Epe!

Bij de inschrijving moet je in dit formulier aangeven of je akkoord gaat met de privacyverklaring


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
MHC Epe draait op vrijwilligers. Bij welke activiteit of in welke commissie help jij ons?
  Onze club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Verplichtingen die bij het lidmaatschap horen zijn: - het draaien van bardiensten - heen- en weer rijden tijdens wedstrijden - wedstrijden fluiten (vanaf B-jeugd). Daarnaast vragen we je (dit geldt ook voor ouders/verzorgers van jeugdleden) om je aan te melden voor een activiteit en/of commissie. Wil jij je talent inzetten voor onze mooie club? Maak dan hier je keuze. Voor een overzicht van de commissies verwijzen we je naar www.mhcepe.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_clubcommissies&menu=2 Hier staan ook de vacatures vermeld.

 
   
   
   
   
   
Privacyverklaring
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.