slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Evenementen
22-9

Nationale Sportweek bij MHC Epe

Nieuws afbeelding MHC Epe doet mee aan de Nationale Sportweken. Op maandag 24 en dinsdag 25 september houden we inlooptrainingen. Kom je ook? Kijk voor de tijden van de trainingen op onze website onder Agenda > Trainingen ( www.mhcepe.nl/site/Default.asp?option=960&menu=3&t=1&l=2 ). Ben je 6 of 7 jaar, dan val je onder de F-jeugd. Ben je 8 of 9 jaar, dan val je onder de E-jeugd. Zow...

Technische Commissie
21-9

Zondagmiddag hockey, ook iets voor jou?

Nieuws afbeelding Op zondagmiddag (tussen 12:00 - 14:00 uur) organiseren we om de week een gezellig partijtje (wedstrijd) hockey voor senioren, veteranen en veterinnen. Ook niet-hockeyers zijn van harte welkom. 
Ben jij enthousiast en doe je graag mee? Laat het ons dan weten via [email protected]
We starten om 12:00 uur met koffie en gaan van 12:30 - 14:00 uur hockeyen.  ...

clubkleding
3-9

Clubkleding nodig?

Nieuws afbeelding Update:
Clubkleding nodig? Vanaf nu kun je je clubkleding bestellen via  [email protected]  en op zaterdag ophalen in het clubhuis. Ook kun je gebruikmaken van de (tijdelijke) button rechts op de website. Geef je persoonlijke gegevens door,  welke maat clubkleding je nodig hebt en wat je wilt bestellen (shirt, broek, rok of sokken). 
Let op  ...

Bestuur
24-5

MHC Epe en gegevensbescherming leden

Nieuws afbeelding Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 
Ook MHC Epe krijgt met deze regelgeving te maken en onderneemt de nod...

App
24-9

Nieuwe clubapp live!

Nieuws afbeelding Op maandag 24 september is de nieuwe club-app gelanceerd! Hoewel er nog wel enkele schoonheidsfoutjes in zitten (de tekst in de gele blokjes is bijvoorbeeld onleesbaar, maar daar wordt aan gewerkt), is de app een mooie stap voorwaarts. Het biedt veel meer mogelijkheden. 
Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze nieuwe app door LISA geheel nieuw gebouwd. De app word...

Oproepen
9-9

Ontdek je sporttalent bij jongensho

Nieuws afbeelding Iedereen is bij ons natuurlijk welkom, maar we hebben vooral behoefte aan jongens. Van 6-12 jaar, maar zeker ook oudere jongens t/m 14 jaar! 

Ben jij die stoere jongen, die wel eens iets anders wil en er naar uit ziet om trucjes te leren met de stick? Kom dan gerust eens langs. Je krijgt van ons een bitje. En een hockeystick kun je lenen. Onze trainingen zi...