slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Oproepen
29-9

Nieuw bitje nodig? Info over bitjehappen

Nieuws afbeelding Het dragen van een bitje is verplicht bij hockey. En dan is een op maat gemaakt bitje het veiligst. In samenwerking met SPTL (Sport Preventie TandLetsel) organiseert onze club ieder seizoen een zogenaamde ‘bitjeshap avond’. 
Minimum van 20 bitjes niet gehaald Om de bitjeshap avond rendabel te maken, hebben we hierbij met SPTL de afspraak dat er minimaal 20 bitjes worden ...

Lustrum
22-9

MHC Epe Lustrum feest 8 oktober: Het is bijna zover!

Nieuws afbeelding MHC Epe viert 80 jaar hockey in Epe

Dit jaar is het groot feest voor MHC Epe. Op 8 oktober 2022 viert onze hockeyclub alweer haar 80ste verjaardag. Zaterdag 8 oktober organiseert de club daarvoor een speciaal lustrumfeest, met een dag vullend programma voor jong en oud.
 
Feest voor jong en oud

Feestelijke aankleding, hapjes, drankjes en allerl...

Oproepen
1-9

Bericht voor alle nieuwe leden

Nieuws afbeelding Welkom nieuwe leden!
Wat leuk dat je interesse hebt in hockey en wat fijn dat je gekozen hebt voor onze club. We kunnen alleen maar zeggen; van harte welkom bij MHC Epe! Voor alle leden van onze club geldt een aantal kleine verplichtingen, die we via deze weg graag met je delen. We doen het bij MHC Epe namelijk allemaal samen.
Rijden
Alle ouders/verzorgers van onze jeugd (A...

Bestuur
29-9

Save the date - ALV op 1 november 2

Nieuws afbeelding Hou je dinsdagavond 1 november a.s. vanaf 20.00 uur vrij in je agenda? We organiseren dan een Algemene Ledenvergadering (ALV). Op het programma staat weer een aantal interessante onderwerpen, dus het is belangrijk dat je erbij bent!
De uitnodiging voor deze vergadering ontvang je binnenkort. Voorzien van de agenda en andere stukken. Noteren dus! 

Locati...

Oproepen
7-9

Ken jij de dames 7x7 al?

Nieuws afbeelding Wist je dat er op woensdagavond een damesteam traint bij MHC Epe? We spelen op heel verschillende niveaus, maar allemaal hetzelfde doel: sportief samen zijn 🏑 🤩! 
Wil je hockey weer oppakken of ben je juist nieuwsgierig naar de sport? Mail naar [email protected], dan gaat het balletje vanzelf rollen!...