slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Technische Commissie
6-6

Einde seizoen update Technische Commissie

Nieuws afbeelding Belangrijke data voor het einde van het seizoen.
Het is alweer juni en het seizoen lijkt omgevlogen. Sommige teams hebben hun laatste wedstrijd al gespeeld. Andere teams spelen hun laatste wedstrijd aankomende zaterdag 10 juni. Tijd voor de Technische Commissie om af te rond én vooruit te kijken.
 
Kampioenen
MB1 is kampioen geworden! Super, namens heel M...

Algemeen
21-4

Even voorstellen: de nieuwe ledenwerfcommissie

Nieuws afbeelding Het team vrijwilligers bij MHC Epe breidt zich verder uit. Enthousiaste ouders en leden die de club een warm hart toedragen, zetten hun expertise in om MHC in Epe weer op de kaart te zetten. Zo is sinds kort ook de nieuwe ledenwerfcommissie in het leven geroepen.
Even voorstellen
De ledenwerfcommissie bestaat uit Loes Elsgeest en Franke Jan Telgenhof. Loes is lid van de club sinds ze...

Oproepen
26-5

Kampioenswedstrijd en afsluiting se

Nieuws afbeelding Zondag 11 juni spelen de MHC Veteranen hun laatste wedstrijd van het seizoen 2022-2023 en dit is niet zomaar een wedstrijd. Onze Veteranen gaan momenteel aan kop in hun poule en hebben met winst tegen Apeldoorn (thuis) het kampioenschap volledig in eigen hand.
Komt allen om onze toppers aan te moedigen tijdens deze thuiswedstrijd en gezellig mee te borrelen na afloop van de wedstrijd!...

Clubkleding
26-3

Clubkleding nodig?

Nieuws afbeelding Nieuwe MHC Epe clubkleding, zoals kousen, een short, rokje of trainingspak nodig? Bestel ze via onze webshop. Wil je eerst je nieuwe shirt passen of ben je benieuwd naar de winkel van onze nieuwe leverancier? Ga dan naar Vriend Sport, Hoofdstraat 31 in Meppel. Naast onze clubkleding vind je daar ook een groot assortiment sneakers, casual schoenen, merkkleding en accessoires voo...