slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Evenementen
10-4

REMINDER: Hockeyfestival: sport, plezier en gezelligheid op 13 april

Nieuws afbeelding Het Hockeyfestival: Een dag vol sport, plezier en gezelligheid
Het is bijna zover, komende zaterdag 13 april nodigen we bij MHC Epe iedereen uit Epe en omgeving uit voor ons jaarlijkse Hockeyfestival. Of je nu een ervaren hockeyer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het hockeyfestival biedt vertier voor jong en oud, leden en niet-leden.
 
Sport en plez...

Oproepen
8-4

Bijzondere ledenvergadering op 17 april 2024

Nieuws afbeelding Bijzondere ledenvergadering op 17 april 2024
Met veel enthousiasme informeren we jullie over de vorming van ons nieuwe bestuur! Om het bestuur officieel te verwelkomen, nodigen we je van harte uit voor onze Bijzondere Ledenvergadering (BLV) op woensdag 17 april 2024 om 20:30 uur in ons clubhuis.
 
Nieuw bestuur
Op deze bijzondere avond stellen we met trots onze...

Evenementen
19-3

Hockeyfestival: sport, plezier en gezelligheid op 13 april

Nieuws afbeelding Het Hockeyfestival: Een dag vol sport, plezier en gezelligheid
Op zaterdag 13 april nodigen we bij MHC Epe iedereen uit Epe en omgeving uit voor ons jaarlijkse Hockeyfestival. Of je nu een ervaren hockeyer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het hockeyfestival biedt vertier voor jong en oud, leden en niet-leden.
 
Sport en plezier
Vanaf 13.00 uur...

Evenementen
18-3

Speciale paastraining voor de allerkleinsten

Nieuws afbeelding Speciale paastraining voor de allerkleinsten
Op zaterdagochtend 23 maart van 10.00 tot 11.30 uur is het paasfeest bij MHC Epe. Tijdens de speciale Funkey training gaan we eieren zoeken en beschilderen. Natuurlijk wordt er ook gehockeyd. De ochtend staat volledig in het teken van Pasen, plezier maken en hockey!

Iedereen mag meedoen
De Funkey trainingen zijn voor ki...

Algemeen
8-3

Nieuwsbrief slagvaardig

Nieuws afbeelding MHC Epe heeft weer een nieuwsbrief! De nieuwsbrief zal 4x per jaar uitkomen. Zie de bijlage bij dit bericht voor de laatste versie.

We wensen jullie veel leesplezier! Met sportieve groet, MHC Epe
...

Algemeen
10-4

Even voorstellen; de nieuwe commiss

Nieuws afbeelding Even voorstellen; de nieuwe commissie medische zaken

Het team vrijwilligers bij MHC Epe breidt zich verder uit. Enthousiaste ouders en leden die de club een warm hart toedragen, zetten hun expertise in om MHC in Epe weer op de kaart te zetten. Zo heeft Justine Schuring sinds enige tijd de vacature voor de commissie medische zaken ingevuld.
 
Even voorstellen
...

Algemeen
18-3

Kom lekker buiten spelen en doe mee

Nieuws afbeelding Kom lekker buiten spelen en doe mee met de inlooptrainingen
In de komende maanden nodigt hockeyclub MHC Epe kinderen uit om vrijblijvend mee te trainen. Niets is fijner dan na een lange dag school buiten in teamverband te sporten. Op zaterdagochtend en donderdagmiddag en -avond biedt de club trainingen aan voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud. Bij MHC Epe staat plezier maken, sportie...

Clubkleding
18-2

Scoor jouw MHC Epe Clubtrui en toon

Nieuws afbeelding Scoor jouw MHC Epe Clubtrui en toon je clubtrots op het veld!
 
Ben je klaar om je clubtrots te tonen? Mooi, want we kunnen weer MHC Epe clubtruien bestellen. Dit zijn comfortabele, zachte lichtgrijze hoodies met het clublogo linksvoor op de borst. Je kunt de trui zelfs personaliseren met je eigen naam op de achterzijde, zodat je echt kunt schitteren op het veld!
&nbs...

Barcommissie
12-2

Instructie document bardienst en ba

Nieuws afbeelding De barcommissie is de afgelopen periode druk bezig geweest om alle procedures en instructies voor de bardienst en barhoofden te updaten. Een kopie van de basis instructie ligt gelamineerd achter de bar. Daarnaast zijn er verschillende instructie filmpjes gemaakt, hiervoor zijn QR codes op de club te vinden die gescanned kunnen worden.

Een digitale versie van de basis instructie is ook...

Oproepen
19-12

Word vrijwilliger en help onze hock

Nieuws afbeelding Word vrijwilliger en help mee aan de groei van onze hockeyclub
Bij MHC Epe draait alles om passie. Passie voor sport, onze gezellige vereniging en gedrevenheid om de jeugd en volwassenen uit de Gemeente Epe op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hockey. Deel jij die passie? Kom ons dan helpen als vrijwilliger en reageer op één van de openstaande vacatures...