slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen Okt
1

Onvoldoende trainers: oproep!

Nieuws afbeelding Het is geen geheim dat ook onze club dit seizoen moeite heeft met het invullen van alle trainingsuren. Er is een gebrek aan goede en gekwalificeerde hockeytrainers.
Dit geldt voor onze club, maar ook voor andere sportclubs. Dit bleek nog eens tijdens een onlangs gehouden vergadering met hockeyclubs in de regio Oost-Nederland. Een concrete oplossing is helaas niet voorhanden.

Op dit moment zoekt onze club een trainer voor de 2e trainingen van JA1, MA1, MA2 en voor de training van Heren-7. Momenteel zijn er gelukkig enkele ouders die voor de genoemde jeugdteams wekelijks een training verzorgen. Werkelijk fantastisch! Maar dat is natuurlijk geen oplossing voor de langere termijn.

Voor het bestuur is het vinden van voldoende trainingscapaciteit een prioriteit. We hebben gesprekken gehad met collega-clubs in de regio, met oud-trainers van onze club, met de KNHB en met bemiddelingsbureaus. Helaas nog zonder resultaat.

Heb jij een idee, of ken jij iemand die bij ons training zou kunnen geven, meld dit dan aan het bestuur. Dit kan via [email protected], maar even bellen of appen mag natuurlijk ook.
 
Met sportieve groet,

Bestuur MHC Epe

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws