slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen Jun
16

Belangrijke informatie over het inleveren van de materialen

Nieuws afbeelding Het seizoen 2021-2022 zit er weer op. Een aantal vrijwilligers is nu dus al weer bezig met de voorbereidingen van seizoen 2022-2023. Wij vragen iedereen de materialen van de club zo snel mogelijk in te leveren:  

Hockeyballen
Alle hockeyballen mogen in de/een tas bij de dameskleedkamer waar ook de trainingsballen liggen. Doe dit ook wanneer je volgend jaar blijft coachen. We verwachten dat er veel ballen uit de trainingskar bij de diverse teams in gebruik zijn, dus wij verwachten veel ballen retour te mogen ontvangen. Dit is ook nodig voor volgend seizoen. Doe in de tas svp een briefje met de naam van het team.

Keepersuitrustingen
De keepersuitrustingen en tassen moeten compleet in het keepershok (ook bij de dameskleedkamers) worden gezet. Zorg er voor dat alle door de club beschikbaar gestelde zaken aanwezig zijn. Mocht er geen label meer aan te tas zitten, doe dan een briefje in de tas met de naam van het team. Mochten er zaken kapot, versleten of te klein zijn, laat dat dan weten.

Alleen wanneer wij alle spullen in het clubhuis hebben kunnen wij alle spullen nakijken en zorgen voor een veilige set voor volgend jaar. Het clubhuis is in ieder geval open op:
  • dinsdag 21 juni van 19.30 – 20.30uur
  • woensdag 29 juni van 19.30 – 20-30 uur
  • woensdag 6 juli van 19.30u – 20.30 uur
Alvast bedankt voor jullie hulp!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws