slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen Dec
19

Word vrijwilliger en help onze hockeyclub

Nieuws afbeelding

Word vrijwilliger en help mee aan de groei van onze hockeyclub

Bij MHC Epe draait alles om passie. Passie voor sport, onze gezellige vereniging en gedrevenheid om de jeugd en volwassenen uit de Gemeente Epe op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hockey. Deel jij die passie? Kom ons dan helpen als vrijwilliger en reageer op één van de openstaande vacatures.

Laat iedereen genieten van hockey

Het is dankzij de inzet van vrijwilligers dat tientallen hockeytalenten wekelijks het veld op kunnen om te trainen en wedstrijdjes te spelen. Dat het sportpark in orde is, de administratie wordt gedaan en dat er inkomsten komen uit de kantine. Ook wordt er geregeld iets leuks georganiseerd op de club en wordt daar over gecommuniceerd, intern en extern. Allemaal dragen we ons steentje bij aan de groei van MHC Epe. Als een hechte groep vrijwilligers, werken we samen zodat iedereen uit de Gemeente Epe, jong en oud, kan genieten van de prachtige hockeysport

 

Raak betrokken bij de club

Ook jij kunt deel uitmaken van deze groep vrijwilligers. Kun je vanuit je beroepsmatige rol, met jouw kennis en kunde de club ondersteunen? Heb je een hobby waarmee je de club vooruit kan helpen? Of heb je een ander idee om je talenten in te zetten voor de verenging? Lees hier enkele fantastische mogelijkheden om betrokken te raken bij de club. 

ACTUELE VACATURES

Evenementencommissie

Help ons om nog meer beweging te creëren rondom onze club. Organiseer onvergetelijke events, die zowel onze leden als mensen daarbuiten aanspreken. In deze functie(s) werk je samen met het Bestuur, de Communicatiecommissie en de Wervingscommissie. Voor de evenementencommissie zijn we op zoek naar 3 vrijwilligers.

Jouw taken:

 • Je organiseert activiteiten voor senioren, junioren, aspiranten en pupillen met als doel ledenbehoud en uitbreiding
 • Je organiseert diverse festiviteiten
 • Je zorgt i.s.m. de Communicatiecommissie voor tijdige bekendmaking en promotie
 • Je coördineert activiteiten met andere commissies
 • Je maakt foto’s van kampioenen en zorgt voor bloemen
 • Je organiseert kampioenshuldigingen
 • Je stelt een jaarlijkse activiteitenkalender op i.s.m. het Bestuur, de Communicatiecommissie en de Wervingscommissie

 

Technische commissie (Arbitrage en Materiaal)

Help mee met alle TC zaken en word de motor achter onze hockeyactiviteiten. Bewaak onze visie en ontwikkel deze verder samen met andere TC leden. In de openstaande functies werk je ook nauw samen met het bestuur, trainers, coaches en andere commissies.

Voor de TC zoeken we 2 vrijwilligers.

Verantwoordelijke trainingsmaterialen:

 • Je draagt zorg voor kwaliteit en onderhoud van het trainingsmateriaal (ex. keepersmaterialen) van de vereniging
 • Je draagt zorg voor een tijdige vervanging en/of uitbreiding van het trainingsmateriaal (i.o.m. bestuur)
 • Je controleert materiaal op gebreken en zorgt, indien nodig, voor reparatie
 • Je draagt zorg voor een goede verdeling van het materiaal t.a.v. de trainingen van de teams
Verantwoordelijke arbitrage indeling:
 • Je verspreidt wedstrijdoverzichten aan aanvoerders/trainers/coaches
 • Je geeft wedstrijdwijzigingen door aan leden, district, scheidsrechter en andere belanghebbenden
 • Je bent contactpersoon bij afgelastingen van wedstrijden en brengt aanvoerders of coaches zo snel mogelijk in kennis bij afgelastingen
 • Je signaleert knelpunten in het wedstrijdschema en neemt initiatief om deze op te lossen

 

Wat doet de TC?
De Technische commissie leidt trainers, coaches en teams. Ze stelt in overleg met de trainers en coaches de junioren- en seniorenteams samen en zorgt dat elk team kan spelen. Ze overlegt voorafgaand aan het seizoen met het bestuur over de indeling van trainingsruimtes en –tijden. Ze zorgt bovendien dat alle zaken rondom wedstrijd-, speltechnische- en trainingszaken tijdig worden gecommuniceerd.

 

Sponsorcommissie

Jij bent de verbinding tussen sponsoren en onze club. Met jouw enthousiasme haal je het maximale uit het sponsorschap en zorg je voor optimale betrokkenheid tussen onze sponsoren en MHC Epe. Je ontplooit nieuwe ideeën voor sponsoring en bent in de lead om nieuwe sponsoren aan te trekken. Hoe je dat doet? Is volledig aan jou. Een onmisbare functie dus, want zonder de steun van onze sponsoren zijn we nergens. Voor de sponsorcommissie zoeken we minimaal 1 vrijwilliger.

Jouw taken:

 • Je legt contacten met geïnteresseerde sponsoren
 • Je werft nieuwe sponsoren
 • Je onderhoudt contacten met bestaande sponsoren
 • Je maakt een overzicht van bedrijven die voor sponsoring in aanmerking komen
 • Je ontplooit nieuwe ideeën voor sponsoring
 • Je voert besprekingen met sponsoren
 • Je organiseert sponsoravonden of andere activiteiten waarmee sponsoren zich op onze club kunnen presenterenJouw inzet telt!

MHC Epe groeit, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Als vrijwilliger draag je niet alleen bij aan het succes van de club, maar krijg je ook de kans om deel uit te maken van een hechte vereniging. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle geplande evenementen doorgaan en dat de club blijft bloeien.

Doe mee en word vrijwilliger!

Heb je interesse om ons team te versterken? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij een onschatbare rol kunt spelen bij MHC Epe. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor onze hockeyclub! Zie je iets waar jij een aandeel in wil hebben, maar heb je te weinig tijd om de functie alleen uit te voeren? Alle functies zijn ook door meerdere mensen te bekleden. We doen het bij MHC Epe namelijk allemaal samen! Neem voor meer informatie over deze vacatures of andere mogelijkheden contact op met [email protected]Bijlage