slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg
Oproepen Apr
8

Bijzondere ledenvergadering op 17 april 2024

Nieuws afbeelding

Bijzondere ledenvergadering op 17 april 2024

Met veel enthousiasme informeren we jullie over de vorming van ons nieuwe bestuur! Om het bestuur officieel te verwelkomen, nodigen we je van harte uit voor onze Bijzondere Ledenvergadering (BLV) op woensdag 17 april 2024 om 20:30 uur in ons clubhuis.

 

Nieuw bestuur

Op deze bijzondere avond stellen we met trots onze nieuwe bestuursleden aan je voor, die na jouw instemming hun intrede zullen doen in het bestuur.

 

Wat staat er zoal op de agenda?

Tijdens de officiële bestuursoverdracht willen de aspirant-leden jullie meenemen in de belangrijke onderwerpen waar de club zich de komende tijd op zal focussen. We waarderen jullie input en betrokkenheid enorm en kijken uit naar jullie ideeën over hoe we de plannen samen kunnen vormgeven.

 

Kan ik me inlezen?

De agenda en de bijbehorende stukken voor de BLV worden per e-mail naar alle leden verzonden. Daarnaast zijn de stukken ook te vinden in LISA, achter de login.

 

Kan ik me aanmelden?

Graag zelfs. Zo weten we van te voren op hoeveel aanwezigen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via [email protected]. Kun je niet aanwezig zijn op de vergadering, maar wil je iemand anders voor je laten stemmen? Laat dit dan ook weten per e-mail.

 

Ben je erbij?

We kijken ernaar uit om jou op 17 april te verwelkomen, zodat we samen het nieuwe bestuur kunnen verwelkomen en bouwen aan een fantastische toekomst voor onze club!

 

Datum: 17 april 2024

Tijd:        20:30 - 21:30 uur

Locatie:     MHC Epe, Wachtelenbergweg 13

Wat:      BLV en drankje na afloop Bijlage