slide1.jpg slide2.jpg slide3.jpg

Sponsoren

bordsponsor

Advies en Kies

Advies en Kies


Ongetwijfeld houdt u zich de hele dag graag bezig met de dingen waar u goed in bent. Dat vindt u waarschijnlijk ook het leukst. Laat uw financiële zaken daarom aan ons over. Daar ligt onze passie.

Wij zijn goed in het in kaart brengen van financiële risico’s en het geven van adviezen over de beheersbaarheid daarvan. Als u voor ons kiest, verzekert u zich van gemak en onafhankelijkheid. Het gehele pakket is bij ons in goede handen.

Aan financiële dienstverlening hangt uiteraard een prijskaartje. Maar bij ons wel een heel mooie. Het liefst leveren wij verzekeringen namelijk zonder provisie. Hoe dat in de praktijk werkt, leggen wij u graag uit onder het genot van een kop koffie of thee.

Bij ons kunt u ervaren dat verzekeren niet ingewikkeld hoeft te zijn. De kleine lettertjes blijven, maar wij zijn het vergrootglas en maken de vertaalslag zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wel of niet verzekeren is wat ons betreft een keuze!

Het team van ‘Advies en Kies’

Ecu 2 - 8305 BA Emmeloord
Postbus 1015 - 8300 BA  Emmeloord
T 0527 630 900
F 0527 630 909
www.adviesenkies.nl
[email protected]Website
Autoschade de Wilde

Autoschade de Wilde


Autoschadebedrijf De Wilde te Vaassen

Autoschadebedrijf G. de Wilde staat in Vaassen en omgeving bekend om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitermate klantgerichtheid. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten op snelle en flexibele wijze van dienst zijn en hen met een goed en veilig gevoel weer in de auto laten stappen. Zij zijn bij ons niet alleen verzekerd van een volledig herstel van alle mogelijke schade maar ook van een juiste afhandeling van eventuele schadeformulieren.

Autoschadebedrijf Beekman De Wilde te Twello

In 2007 heeft Autoschabedrijf G. de Wilde, Autoschadebedrijf Beekman in Twello overgenomen. Autoschadebedrijf (Beekman) de Wilde is sindsdien een feit. Dankzij de overname van deze onderneming en haar personeel is het werkgebied van beide bedrijven verruimd. We herstellen o.a. in een gebied van Elburg tot aan Deventer en omstreken. Een gedeelde filosofie gebaseerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid heeft geresulteerd in een perfecte samenwerking tussen de twee filialen.


Website
Betec Controls

Betec ControlsOpgericht in 1987 te Vaassen, is een groothandel/ importeur van veldapparatuur voor klimaatinstallaties. 

Voor de HVAC markt, leveren wij uit het productprogramma van onder andere; Belimo, Thermokon, Schischek, Calectro, Beck, Seikom, Alre, HK en Djadun. 

Betec Controls hanteert een uitgebreid én compleet programma aan veldapparatuur. Componenten als opnemers, schakelmaterialen, regelaars, maar ook servomotoren en waterzijdige (regel)kleppen zijn onderdeel van het productprogramma. Binnen de gehele Benelux levert Betec Controls BV onder andere aan installateur, OEM en System-Integrator. 

Waarom Betec Controls BV? 
Door de omvang van onze onderneming is een platte organisatiestructuur gecreëerd, hierdoor zijn onze contacten met u als afnemer persoonlijk én direct. Kenmerkend voor onze organisatie is de positieve prijs- kwaliteitverhouding en de korte levertijden. 

De veldcomponenten zijn toepasbaar voor vrijwel elk regelfabrikaat, daarom is Betec Controls BV dé onafhankelijke leverancier voor al uw veldapparatuur! 

Voor vragen en persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling! 
Of stuur ons een e-mail.   

Postadres
Betec Controls BV 
Postbus 27 
8160 AA Epe 

Bezoekadres
Radeweg 25a 
8171 MD Vaassen 

Telefoon 
(0578) 577 179 

E-mail Website
Boer & van Schoonhoven advocaten

Boer & van Schoonhoven advocaten


"Wij zijn een rechttoe rechtaan, resultaatgericht advocatenkantoor. Wij zijn als één van de weinigen op de Noord Veluwe gespecialiseerd in het Aansprakelijkheidsrecht en Letselschade.  Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en Strafrecht.

 

Onze werkwijze kenmerkt zich door aandacht en respect. Wij staan dicht bij onze klanten. Of u nu ondernemer bent of particulier; wij onderhouden korte lijnen en spreken begrijpelijke, duidelijke taal. Als cliënt kunt u rekenen op hoogwaardig, vindingrijk juridisch advies en rechtsbijstand tegen vooraf besproken kosten. Zonder poespas en zonder dingen die er niet toe doen. Zo werkt Boer & Van Schoonhoven advocaten aan uw recht.
Website
Celectric

Celectric


Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. 

Met een breed assortiment aan alle typen noodstroom-, start- en tractiebatterijen, gelijkrichters en aanverwante artikelen, leveren wij altijd de beste producten. Door continu onderzoek en investering in nieuwe technologieën, voldoet ons aanbod aan de hoogste economische en ecologische normen. Hier voegen we een uitgebreid servicepakket aan toe, zodat uw energiepark altijd in topconditie verkeert.

Op onze website vindt u alle relevante informatie over onze organisatie, producten en diensten. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact opnemen!

Celectric BV
Nobelstraat 34               
3846 CG Harderwijk
Postbus 226
3840 AE Harderwijk

T +31 341 - 467 700
F +31 341 - 467 710


Website
Company Fits

Company Fits


Maak kennis met Company Fits

Al jarenlang maakt Company Fits het verschil met unieke designs voor moderne en comfortabele bedrijfskleding, geproduceerd op de beste locaties. We werken met een jong en dynamisch team dat jarenlange kennis en expertise heeft op het gebied van mode en textiel. Dagelijks maken meer dan 100.000 medewerkers gebruik van onze producten en onze kleding wordt in meer dan 65 landen wereldwijd gedragen. Ons doel is om de filosofie van onze klanten te vertalen naar bedrijfskleding in de vorm van moderne Work Fits, Casual Fits, Sport Fits, Pharmaceutical Fits, Corporate Fits, Organic Fits en Promo Fits.

"Dagelijks maken meer dan 100.000 medewerkers gebruik van onze producten”


Website
Dalhuisen

Dalhuisen


Dalhuisen, energie(k) in beweging.

Wij helpen onze klanten niet alleen verder door brandstoffen en smeermiddelen te leveren. Ook dénken we graag verder. Wij denken graag mee voordat onze klant er zelf aan heeft gedacht.

Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste. Daarom maken wij gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit van de merken BP, Castrol en TRAXX.

Slim werken is ons credo. Dat houdt niet alleen in dat we foutloos en snel willen werken, maar ook dat we ons ook continu willen verbeteren.

Met een team van betrouwbare, betrokken en klanthousiaste medewerkers nemen wij bij onze werkzaamheden een verantwoorde positie in de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de volgende generatie.

Wij zijn grensverleggend en professioneel. Nationaal of internationaal. Waar onze klanten zijn, zijn wij.

Wij zijn... energiek in beweging.Paasvuurweg 9
8161 CA Epe

Tel. 0578-676329

www.dalhuisen.nl
Klik hier voor de locaties van de tankstations.


Website
De Eper Fietsenmaker

De Eper Fietsenmaker

- gratis halen en brengen van uw fiets in Epe, Emst en Oene
- voor al uw fietsreparaties
- nieuwe en 2de-hands fietsen
- schaatsen slijpen

De Eper Fietsenmaker
Hoofdstraat 64-C
8162AK Epe
Tel: 06-200 60 230Website
De Haan Makelaars

De Haan Makelaars


De Haan Makelaars

Als woningverkoper of woningkoper wilt u alleen het allerbeste. Dat betekent een makelaarskantoor dat beschikt over vakkennis, voldoende marketingmiddelen, een uitgebreid netwerk, integriteit, ruime ervaring en gedreven en professionele medewerkers.

U bent op zoek naar De Haan Makelaars.

http://www.dehaan-makelaars.nl/

Contactgegevens

Brinklaan 5
8161 CW Epe
Tel. 0578 – 613 000

[email protected]Website
De Noordgouw

De Noordgouw


De Noordgouw: werk(t) met jouw talent!

Christelijk College de Noordgouw in Heerde is een scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum.

Over de Noordgouw
Oog hebben voor het unieke van elk mens. Respect voor elkaar. Dat willen we onze leerlingen bijbrengen. Omdat we persoonlijke aandacht  belangrijk vinden, hebben we een goed contact met leerlingen en ouders. Leerlingen die meer uitdaging kunnen gebruiken, krijgen een extra stimulans. Wie wat meer gerichte aandacht nodig heeft, kan terecht in de speciale VIP-room.


Website
Dijkstra Installatietechniek B.V.

Dijkstra Installatietechniek B.V.


Van verwarming tot beveiliging, van badkamer tot telefooncentrale en van gasleiding tot datanetwerk: als het om elektro- en installatietechniek gaat, heeft Dijkstra Epe werkelijk alles in huis.

Met onze 15 gespecialiseerde medewerkers die opereren vanuit Epe, bieden wij zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers, een schat aan vakmanschap en ervaring. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud van technische installaties, wij zijn in alle disciplines thuis.

Reeds jaren lang is Dijkstra Epe een bekend, betrouwbaar en solide bedrijf als het gaat om elektro- en installatietechniek.

Postbus 179, 8160 AD Epe
Dwarsweg 6, 8161 CH Epe

(0578) 61 44 08


Website
ECHT Advocatuur

ECHT Advocatuur


Bij ECHT advocatuur zijn alle rechts- gebieden en specialisaties vertegenwoordigd door een team van professionele advocaten. Daardoor bent u altijd verzekerd van het juiste juridisch advies.

Bij ECHT advocatuur zijn zeven advocaten werkzaam, waarvan zes werkzaam bij ECHT steenbergen advocatuur te Epe en één bij ECHT wildekamp advocatuur te Wageningen.

Iedere advocaat heeft zijn eigen specialismen en ieder rechtsgebied wordt behandeld door twee advocaten. Daardoor bent u ook bij het uitvallen van een advocaat, bijvoorbeeld wegens ziekte, verzekerd van het juiste advies.

ECHT advocatuur is een samenwerkingsverband tussen verschillende zelfstandige bedrijven: ECHT steenbergen advocatuur in Epe, K2S Incasso Advocaten, ECHT wildekamp advocatuur in Wageningen, MV Mediation en SB Schuldsanering. De 13 medewerkers werken samen om te zorgen voor kostenreductie en vooral om gebruik te maken van elkaars kennis.
Verder werken de advocaten samen met een mediator en een bewindvoerder.

ECHT steenbergen advocatuur                   
Sint Antonieweg 10
8161 CG EPE
Postbus 232
8160 AE  EPE

tel: +31(0)578 - 614029


Website
Fleur Inn

Fleur InnFleur Inn is een prachtige bloemen- en woonaccessoirewinkel in het centrum van Epe. Mooi glaswerk van Dutz, beeldjes van oud hout dat is aangespoeld op Bali, collecties van onder meer Des Pots en Gutzz zijn nog maar een greep uit de mooie collectie. Fleur In heeft een creatief team en een eigenzinnige eigenaar en veel van wat u ziet, zijn eigen creaties. O ja, en ze verkopen schitterende bloemen!

FLEUR INN
Sjacco Gerritsen
Hoofdstraat 115, Epe

T 0578 612507


Website
Haardenhuys Gelderland - `t Stokertje

Haardenhuys Gelderland - `t Stokertje


Stokertje
Welkom bij `t Stokertje kachelbedrijven met vestigingen in Drenthe, Overijssel, Friesland & Gelderland. Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of mooie schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd!

U kunt bij ons terecht voor houtkachels en gaskachels of gashaard van meer dan 100 topmerken, waarvan de nieuwste modellen altijd in onze sfeervolle showrooms zijn te bewonderen. Ook antieke en gebruikte haarden zijn bij ons te vinden, of gewoon een goede tweedehands, met garantie natuurlijk ! In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan er velen brandend zijn te zien. Bovendien zijn de meeste modellen veelal direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel van uw nieuwe houtkachel, gaskachel of kunt genieten. Verkooppunten van 't Stokertje presenteren allen een vergelijkbaar concept, toch valt er het één en ander te onderscheiden.


Beekstraat 23
8162 HA EPE
T: 0578-6103550578-610355
F: 0578-611252
W: www.stokertje.nl

Openingstijden Haardenhuys Gelderland
Maandag t/m vrijdag 10.00 - 18.0010.00 - 18.00 uur.
Vrijdag koopavond.
Zaterdag 10.00 - 17.0010.00 - 17.00 uur.


Website
HBV Beveiliging

HBV Beveiliging


HBV Beveiliging is een particuliere beveiligingsorganisatie gevestigd in de gemeente Epe en is actief sinds 1995. Zij bestaat uit een klein team gemotiveerde vakmensen. Kenmerkend voor HBV is de zeer persoonlijke aanpak in de contacten met u als ondernemer of particulier. De korte communicatielijn zorgt voor een snelle en effectieve reactie op wijzigende omstandigheden, daar waar het de belangenbehartiging naar u betreft. Voor reeds veel ondernemers, particulieren, overheidsinstellingen en verenigingen in de gemeente Epe verzorgen wij beveiligings-werkzaamheden. Doordat wij onze werkzaamheden tot een relatief klein geografisch gebied beperken kunnen wij altijd snel reageren.


Website
Hendriks Coffee

Hendriks Coffee
Hendriks Coffee is een echt familiebedrijf waarbij de koffie bijna echt door het bloed stroomt. Wij verzorgen de gehele koffievoorziening voor in bedrijven van Jura machines, goede kwaliteit koffie en thee en de beste service. Zonder zitten is bij Hendriks Coffee geen optie.


Wij hebben onze eigen productielijn koffiemachines die wij speciaal voor de zakelijke markt ontwikkelen. Daarnaast is Hendriks Coffee onderscheiden als Jura Premium Partner voor onze vakkennis en service wanneer u problemen heeft met uw Jura koffiemachine, voor zowel zakelijk als particulier.Met een showroom in Zevenaar en Nijmegen kunt u alle nieuwe Jura koffiemachines bekijken en testen, de koffie staat klaar!


Hendriks Coffee


Hoofdvestiging Zevenaar, showroom/winkel

Hengelder 24

6902 PA Zevenaar

T: 0316-294771

E: [email protected]


Showroom/winkel Nijmegen

Nina Simonestraat 80

6524 EC Nijmegen

T: 024 - 204 95 84

E: [email protected] 


Website
Hullegie - Sisters in lingerie

Hullegie - Sisters in lingerieAan de Beekstraat 2 in Epe runnen de 2 zussen Marieke en Christine Hullegie met veel plezier een eigentijdse lingerie-speciaalzaak. Met trots presenteren zij de grote lingerie- bad- en nachtmode collectie!

Lingerie is natuurlijk een heel persoonlijk product, toch willen zij de klanten de mogelijkheid geven hun "lievelingsbh" online te bestellen. In de webshop vindt u de merken: Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo, Marie Jo L Aventure, Chantelle, Marlies Dekkers en Undressed by Marlies Dekkers.

Sisters in Lingerie
Beekstraat 2
8162 HB Epe

www.sistersinlingerie.nl
[email protected]

Tel. 0578 - 615 134Website
Hypotheekshop Epe

Hypotheekshop Epe


Welkom bij De Hypotheekshop in Epe!

Gelukkig met je nieuwe woning? Wij willen graag dat je nog lang blijft wonen in Epe. 

Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in jouw leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. Onze ervaren hypotheekadviseurs kijken daarom verder dan alleen een gunstige rente. Zo zijn jouw persoonlijke situatie en wensen minstens zo belangrijk om rekening mee te houden, juist voor de langere termijn. Loop gerust eens bij ons binnen voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Want met een hypotheekadvies van De Hypotheekshop in Epe, weet je zeker dat je straks thuiskomt met een hypotheek die volledig bij je past!

HYPOTHEEKSHOP EPE
De Lindehove 11
8161EA EPE

T: (0578) 62 78 31
F: (0578) 62 94 27
Website
KRC  Van Elderen

KRC Van Elderen


Over ons

 

Organisaties met een kloppend hart. Daar geloven wij in. Daar maken we ons hard voor. We verbinden ons met de essentie van uw bedrijf of organisatie en vertalen onze kennis naar adviezen en diensten die doen wat ze moeten doen: het hart van uw organisatie op gang houden en verder versterken.

 

KRC Van Elderen

We leven ons in en voelen mee. Doorgronden uw organisatie en haar omgeving. Geven advies op maat. Bieden inventieve producten en diensten die maximaal aansluiten bij de tijdgeest. En verrassen daarmee in snelheid en pragmatiek. Maar bovenal leveren we mensen bij wie het hart sneller gaat kloppen van een beter resultaat. Onderaan de streep, maar ook van alles daarboven…

KRC Van Elderen, hart voor resultaat!


 Website
Kroese Wijnkoperij

Kroese Wijnkoperij


Wijnkoperij Kroese is al 20 jaar een begrip onder wijnliefhebbers. Dit familiebedrijf is gevestigd in het centrum van Epe.

Wijnkoperij Kroese importeert al haar wijnen zelf.

Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Wijnkoperij Kroese terecht.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.

Wijnkoperij Kroese
Hoofdstraat 147
8162 AE Epe
T (0578) 627 123Website
KVS project en Kantoorinrichtingen BV

KVS project en Kantoorinrichtingen BV
KVS kantoorinrichtingen heeft het antwoord op de vraag naar efficiënt kantoormeubilair. Zowel voor de klassieke” kantoorinrichting als voor het flex en natuurlijk ook het nieuwe werken.
 
Wij spelen in op ontwikkelingen en trends, en laten ons bovenal inspireren door u. Dankzij en met u realiseren wij inspirerende ruimtes om in te werken, te vergaderen, en elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. KVS richt zich op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.
 
KVS heeft zich sinds 1937 ontwikkeld tot een veelzijdige kantoor- en projectmeubelleverancier.
Complexe totaalinrichtingen zijn bij ons in goede handen maar ook klein(ere) bedrijven en eenmanszaken krijgen vanzelfsprekend alle aandacht die nodig is.

Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle
Postbus 406
8000 AK Zwolle

Tel 038 - 4217417


Website
Letterline Reclame

Letterline Reclame


Het allround Reclame bedrijf in het centrum van Epe. Wij zijn een full service reclamebedrijf wat de grafische vormgeving verzorgt voor alle reclame producten. Naast het ontwerpen en vormgeving van de reclame producten kunnen we er ookeen prachtig eindproduct van maken.


Wij leveren aan bedrijven, verenigingen, instellingen, overheden maar ook aan particulieren.

Dus heeft u een mooie reclame uiting nodig in welke vorm dan ook. kijk op onze uitgebreide website of kom gezellig langs in onze winkel waar wij alle mogelijkheden perfect met u kunnen afstellen.

U kunt ook altijd vrijblijvend informatie aanvragen indien er niet voldoende informatie op de site staat of u een product niet kunt vinden.
Hammerstraat 24
8161 PH Epe
Tel. 0578-614181 / 06-53604911


Website
Magnus Liften

Magnus Liften


Magnus Liften, al sinds 1993 uw adviseur en ervaringsdeskundige!

Magnus Liften is gespecialiseerd in levering, montage en installatie van goederenliften en schaarheffers. Ook op het gebied van leveren en plaatsen van personenliften volgens machinerichtlijn hebben wij veel kennis in huis. Met een deskundig team, dat al vele jaren ervaring heeft in de liftenbranche bieden wij onze klanten persoonlijk advies en een liftoplossing op maat.

Magnus biedt liften aan in diverse branches; logistiek, winkels en bedrijfspanden. Wij zetten ons in om u de beste oplossing in liftvervoer te leveren. Door eigen productie van goederenheffers is Magnus flexibel en kunnen wij snel schakelen. Bij Magnus zorgen we er bovendien voor dat uw verticale vervoerswens betaalbaar blijft. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid uiteraard.

Het bedrijf is ontstaan door de ervaring vanuit LTF Liften BV te Utrecht.

Magnus Liften is gevestigd aan de Hoofdweg 112 te Emst in Gelderland (Nederland).


Website
Rietdekkersbedrijf van der Groef

Rietdekkersbedrijf van der Groef


Wij zijn gevestigd in Epe maar actief in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door dat wij op de hoogte zijn van innovatieve ontwikkelingen.

Klanttevredenheid staat bij ons voor op wij zetten al onze vakkennis en vakmanschap in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij van der Groef Rietdekkers gebruiken wij alleen hoogwaardigs kwaliteit's materiaal.

Het vervaardigen van een riten dak is een ambacht waar jarenlang ervaring voor nodig is, wij organiseren timmerwerkzaamheden , dakappelen, tot aan dakconstructies.


Website
Service Apotheek Epe

Service Apotheek Epe


Service Apotheek Epe

Gedreven door gezondheid!
• Ruime openingstijden
• 24/7 online bereikbaar
• 24/7 medicatieautomaat

Medisch Centrum Willem Tell
Willem Tellstraat 17 Epe
Medisch Centrum Beekstraat
Beekstraat 41 Epe


Website
Slagerij ter Weele

Slagerij ter WeeleAmbachtelijker kan niet

Wij dragen het vol trots uit: Slagerij G. ter Weele & Zn. is een ambachtelijk bedrijf waar nog zelf wordt geslacht. Waar anderen dit werk liever uitbesteden, hebben wij juist besloten om ons hierin te specialiseren. In onze visie verzekert dit ons namelijk van de beste controle op het eindproduct. om het vlees extra smaak te geven.

Ons rundvlees is van topkwaliteit. De runderen zijn afkomstig van door ons geselecteerde bedrijven uit de streek. Ons varkensvlees is ook van topklasse, want we doen ook wat betreft de varkens zaken met boeren uit de buurt. De varkens worden op ons verzoek met maïs bijgevoerd. Slagerij Ter Weele staat wijd en zijd bekend als de leverancier van wild en van echte streekproducten. Onze kant & klare gerechten zijn niet alleen gemakkelijk maar ook zeer smaakvol.

Slagerij G. ter Weele & Zoon
Vestiging Oene:
Houtweg 8
8167 PL Oene
0578 641 205

 
Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 8.00 – 18.00 uur (tussen 12.15 en 13.15 gesloten)
Vrijdag van 8.00 – 21.00 (tussen 12.15 en 13.15 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur gesloten)
Zaterdag van 8.00 – 14.00 uur
Woensdagmiddag gesloten


Website
Slagerij Van Guilik B.V.

Slagerij Van Guilik B.V.BBQ en Catering, Hattemerbroek - Zwolle 

Ons slagersbedrijf is gevestigd in de Bonisupermarkt te Zwolle. Al vanaf 1986 jaar bedienen wij hier een breed publiek, vooral afkomstig uit de wijken Assendorp, Pierik, Centrum en Zwolle Zuid.

Maar ook in de hele omgeving zijn wij inmiddels een begrip vanwege onze ongeëvenaarde kwaliteit en zeer ruime keuze. In BBQ zijn wij zelfs marktleider in ZWOLLE maar ook in HEERDE ,EPE, WAPENVELD EN HATTEM. Met onze bbq bestijken wij een klantengroep die zich uitstrekt van Meppel tot Apeldoorn en van Ommen tot Kampen.
Zo wonnen wij diverse prijzen met onze slagerijafdeling. Uw tevredenheid als klant vinden wij zeer belangrijk.

Als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, spreek dan ook gerust één van onze gediplomeerde medewerkers aan. Wij helpen u graag.

Bij slagerij van Guilik proberen wij zoveel mogelijk mee te gaan met onze tijd, zonder dat dit ten koste gaat van service of kwaliteit. Dit betekent dat er regelmatig wordt geïnvesteerd in nieuwe en moderne slagersapparatuur.Wij zijn dan ook trots op ons hypermoderne nieuwe pand t.b.v. onze bbq- en cateringtak. Op die manier kunnen wij zo optimaal mogelijk het vlees verwerken en presenteren aan onze klanten. Wij streven er naar om topkwaliteit vlees en vleeswaren aan te bieden tegen een scherpe concurrende prijs.


DUS TOT ZIENS BIJ SLAGERIJ VAN GUILIK. U WEET NU WAAROM!Website
Tandartsenpraktijk Wapenveld

Tandartsenpraktijk Wapenveld


Wij zijn een kleinschalige tandartsenpraktijk met persoonlijke aandacht voor u. Met 2 tandartsen, 2 assistentes, een preventie-assistente en een baliemedewerkster zijn wij goed op elkaar ingespeeld en vinden wij het zeer belangrijk om u de tijd en aandacht te geven die u verdient.


Mede doordat wij een klein team zijn kunnen wij een vertrouwd gezicht altijd waarborgen. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een afspraak te maken in de avonduren op de dinsdag en de woensdag tot 19.30 uur. Voor orthodontische behandelingen kunt u ook bij ons terecht.

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. Kom gerust bij ons binnenlopen voor een vrijblijvende kennismaking! 


Website
Tesse Daken B.V.

Tesse Daken B.V.Website
Travelin

TravelinWebsite
Van Laar Bouw en Aannemingsbedrijf  Bv

Van Laar Bouw en Aannemingsbedrijf Bv


Van Laar is een allround bouwbedrijf met vestigingen in Vaassen (hoofdvestiging) en Wapenveld.

Al 3 generaties (sinds 1931) is van Laar thuis in de bouwwereld. Wij zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf, dat grote nieuwbouwprojecten realiseert, maar ook flexibel genoeg is om uw kleine opdrachten succesvol uit te voeren.

Wij willen uw vertrouwen winnen door openheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Wij denken met u mee om het door u gewenste bouwproject op een professionele manier te realiseren. Daarnaast draagt ons kwaliteitssysteem er aan bijdat de kwaliteit tijdens het hele proces, van eerste contact tot oplevering, is geborgd.Kortom wij nemen u de zorg voor uw bouwproject uit handen.

Van Laar is actief op het gebied van nieuwbouw, restauratie, verbouw en onderhoud van woningen en utiliteitsgebouwen. Daarnaast ontwikkelen en bouwen wij ook projecten voor eigen risico. Onze opdrachtgevers zijn de overheid, woningbouw verenigingen, het bedrijfsleven, beleggers en particulieren.

Goed luisteren naar uw wensen, gericht advies en een degelijke uitvoering. Het is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Alles wat wij doen is gericht op kwaliteit zonder concessies.

BOUW- EN AANNEMINGSBEDRIJF VAN LAAR B.V.
Bezoekadres:
Radeweg 3, 8171 MD Vaassen
Postadres:
Postbus 27, 8170 AA Vaassen
Telefoon 0578-571389
Telefax 0578-575827

BOUWBEDRIJF VAN LAAR - ZWERUS
Bezoekadres:
Vlijtweg 12, 8191 JP Wapenveld

Postadres:
Postbus 27, 8170 AA Vaassen
Telefoon 038-4470956
Telefax 038-4470955

Website:http://www.vanlaar.nl

E-mail:[email protected]


Website
Van Norel Bouwgroep

Van Norel Bouwgroep

Kwaliteit, veelzijdigheid, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat zijn de kernpunten waar Van Norel Bouwgroep voor staat. Wij willen een bijdrage leveren aan een leefbare woon- en werkomgeving, nu maar ook voor de toekomst. Diverse certificeringen en onze bedrijfsfilosofie zorgen ervoor dat dit geborgd is.

De veelzijdigheid blijkt niet alleen uit de disciplines die Van Norel Bouwgroep beheerst. Ook onze opdrachtgevers zijn divers. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en restauratie van utiliteitsbouwwerken, nieuw- en verbouw van particuliere woningen en projectontwikkeling.

Met de groei van de bevolking en de behoefte aan kwaliteit van onze leefomgeving, is de vraag naar aantallen, uitbreidingen en upgraden van bestaand vastgoed onverminderd. De vraagstukken voor dit type gebouwen zijn complex door de circulaire- en duurzaamheidseisen, het multifunctionele gebruik, inpasbaarheid en de investerings- en exploitatielastendruk. Allemaal uitdagingen die in vertrouwde handen zijn van de vakmensen van ons familiebedrijf en die wij graag aangaan.


Website
VHM / ABC accountants en belastingadviseurs

VHM / ABC accountants en belastingadviseurs


‘OPLOSSINGEN DIE ÉCHT ONTZORGEN’

'Samen voor de klant'. Dat is onze visie bij vhm | abc.

Adviesverlening gaat verder dan de jaarrekening of de fiscaliteit. Onze uitdaging is om de ondernemer te begeleiden in diens plannen. Ambities vertalen naar realisme. In de relatie met de bank, de aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Vanuit verschillende disciplines – zoals belastingadvies, jaarrekeningen opstellen, bedrijfsadvies en begeleiding bij overnames – brengen onze adviseurs expertise samen.

Zo realiseren we het beste resultaat voor de klant.

vhm | accountants & belastingadviseurs

Pastoor Somstraat 2
Postbus 344
8160 AH Epe
Telefoon (0578) 67 73 77

www.vhmaccountants.nl
e-mail: [email protected]

vhm | abc


Website
Villa Heidebad

Villa Heidebad


VILLA HEIDEBAD

Villa Heidebad is een unieke vergaderlocatie op de Veluwe. Het moderne en sfeervolle conferentiehotel, met 45 hotelkamers en vier vergaderzalen, is volledig afgestemd op de zakelijke gast. U ervaart de warme, gastvrije sfeer zodra u over de drempel stapt. Villa Heidebad is een familiehotel met een klein team dat dag en nacht voor u klaarstaat. Behulpzaam en flexibel, zodat u een zo productief mogelijk verblijf heeft. De bosrijke omgeving van Epe draagt daar natuurlijk ook aan bij! Door de centrale ligging is conferentiehotel Villa Heidebad goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.


De vijf ruime, lichte vergaderzalen - tot 135 personen - zijn voorzien van alle moderne apparatuur en gratis Wi-Fi. De hele dag kunt u versgemalen koffie zetten en worden de petitfours en andere lekkernijen voor u verzorgd. Ook staan er fruit en verse sappen klaar en is de snoeppot goed gevuld. Bij mooi weer vergaderen in de buitenlucht? In de weelderige tuin van maar liefst 6.500 m2 kunt u in alle privacy confereren. En is het tijd voor een pauze, dan wandelt u vanuit de tuin zó het bos in.

 

Culinair vergaderen op de Veluwe

Confereren en vergaderen in Villa Heidebad betekent culinair genieten. De chef-kok volgt de seizoenen en gebruikt de beste lokale ingrediënten. Het driegangenmenu wisselt elke dag en de creaties zijn een lust voor het oog. Alvorens u aan tafel gaat, kunt u plaatsnemen in de sfeervolle bar of lounge.

Combineer uw verblijf bij Villa Heidebad met sportieve teambuildingactiviteiten in de vrije natuur. Wat dacht u van een boswandeling met wildgids, mountainbiketocht of speurtocht over de hei? Optioneel gevolgd door een heerlijke wijnproeverij. Bent u na een lange dag vergaderen toe aan ontspanning? In het grote, verwarmde buitenzwembad van Villa Heidebad zwemt u de drukte van de dag zó van u af.

 Website
Vos Tuinvisie

Vos Tuinvisie


Als Vos Tuinvisie zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in en rondom Epe. Met zo’n twaalf vaste medewerkers werken wij aan veel prachtige en unieke, stijlvolle tuinen. 


Wij denken graag mee over de ideale indeling van je tuin zodat je er heerlijk kunt genieten en ontspannen. Als specialisatie leggen wij vele prachtige zwemvijvers aan in de regio waarin je echt kunt genieten van een frisse duik in kraakhelder water wat op een natuurlijke manier gezuiverd wordt. Daarnaast onderhouden wij je tuin graag zodat deze er het hele jaar prachtig bij ligt.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak en bel of mail naar 0578-561015/[email protected]


Website
Warsteiner Benelux

Warsteiner Benelux
Website

naturasponsor

KVS project en Kantoorinrichtingen BV

KVS project en Kantoorinrichtingen BV
KVS kantoorinrichtingen heeft het antwoord op de vraag naar efficiënt kantoormeubilair. Zowel voor de klassieke” kantoorinrichting als voor het flex en natuurlijk ook het nieuwe werken.
 
Wij spelen in op ontwikkelingen en trends, en laten ons bovenal inspireren door u. Dankzij en met u realiseren wij inspirerende ruimtes om in te werken, te vergaderen, en elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. KVS richt zich op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.
 
KVS heeft zich sinds 1937 ontwikkeld tot een veelzijdige kantoor- en projectmeubelleverancier.
Complexe totaalinrichtingen zijn bij ons in goede handen maar ook klein(ere) bedrijven en eenmanszaken krijgen vanzelfsprekend alle aandacht die nodig is.

Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle
Postbus 406
8000 AK Zwolle

Tel 038 - 4217417


Website
VHM / ABC accountants en belastingadviseurs

VHM / ABC accountants en belastingadviseurs


‘OPLOSSINGEN DIE ÉCHT ONTZORGEN’

'Samen voor de klant'. Dat is onze visie bij vhm | abc.

Adviesverlening gaat verder dan de jaarrekening of de fiscaliteit. Onze uitdaging is om de ondernemer te begeleiden in diens plannen. Ambities vertalen naar realisme. In de relatie met de bank, de aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Vanuit verschillende disciplines – zoals belastingadvies, jaarrekeningen opstellen, bedrijfsadvies en begeleiding bij overnames – brengen onze adviseurs expertise samen.

Zo realiseren we het beste resultaat voor de klant.

vhm | accountants & belastingadviseurs

Pastoor Somstraat 2
Postbus 344
8160 AH Epe
Telefoon (0578) 67 73 77

www.vhmaccountants.nl
e-mail: [email protected]

vhm | abc


Website
De Tuinkabouter

De Tuinkabouter


Hoveniersbedrijf  "De Tuinkabouter" is een jong en enthousiast bedrijf waar de klant en kwaliteit centraal staan. Van klein tot groot, klassiek, modern of op z´n japans? Met vijver, terras of verlichting? "De Tuinkabouter" is uw deskundige adviseur. 

Service en garantie zijn vanzelfsprekend bij "De Tuinkabouter". Is uw gazon door ons gelegd, dan wordt de eerste maaibeurt door ons verzorgd, zodat u optimaal kunt profiteren van een gezonde groene grasmat. De garantie van "De Tuinkabouter " geeft uw tuin, ook na de aanleg, de nazorg die het verdient. Groen betekent groei en groei betekent dat de omgeving voordurend zorg nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op via telefoon: (0578) 61 54 09 of 
mobiel: 06 54 36 45 02 


Hoveniersbedrijf: " De Tuinkabouter"
Eigenaar: Dhr. B.H.Steenbergen
Driesstuk 1
8162 JH Epe


Website
Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.

Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.


Grondverzetbedrijf Lokhorst bestaat al meer dan een halve eeuw. De voornaamste werkzaamheden van dit familiebedrijf zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken. Ons bedrijf telt ongeveer twintig personeelsleden. Dit zijn allemaal ervaren en hardwerkende machinisten die VCA-gecertificeerd zijn.

Voor het aannemen van grondwerken en het verhuren van graafmachines bent u bij ons aan het juiste adres!

Grondverzetbedrijf Lokhorst B.V.
Tongerenseweg Zuid 193
8162 SC Epe
T: 0578-612970
E: [email protected]
W: www.lokhorstbv.nl


Website
Medisch Centrum Willem Tell - huisarts E. Hut

Medisch Centrum Willem Tell - huisarts E. HutWebsite
Tovari

Tovari


Tovari B.V. legt al ruim 80 jaar de nadruk op de verkoop van tafelservies, tafelbestek, tafelverlichting, glaswerk, buffetartikelen en keukenmaterialen. Door het uitgebreide assortiment en exclusieve merken zoals Villeroy & Boch, Steelite, Figgjo Norway, Broggi, Lumea, Sola, Hepp en Rona is Tovari B.V. een van de grootste spelers op de markt. In alles wat we doen staat onze klant centraal.
Met een enthousiast team bedienen wij zowel nieuwe als bestaande hotels / restaurants met eigentijdse producten. Tevens zijn wij al jaren een toonaangevende non-food leverancier in de internationale scheepsvaart.
De kracht van Tovari B.V. ligt hem in het feit dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve producten. Door het veelvuldig bezoeken van beurzen door geheel Europa en de reacties van onze bestaande klanten volgen wij de nieuwste trends op de voet. Op deze wijze kunnen wij onze klanten constant een uniek product aanbieden.
U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Een afspraak maken kan telefonisch, via de mail of via het contactformulier op de website.


Website

Digitale sponsor

LionsHome GmbH

LionsHome GmbH


Lionshome is een online zoekportaal met alle producten gerelateerd aan wonen, lifestyle, interieur en design. Bij ons kunt u alle producten vinden om van uw huis een fijn thuis te maken, wij doen er alles aan om u te inspireren met geweldige design ideeën, trends en behulpzame tips over hoe u uw huis in kunt richten.Het is voor ons erg belangrijk om niet enkel producten te weergeven van toonaangevende merken en online winkels, maar om ook producten op te nemen van verschillende gespecialiseerde leveranciers, kleine interieur boetiekjes en trendy nieuwkomers. Deze ongekende variëteit aan prachtige en unieke producten maakt het hart van elke interieur liefhebber sneller kloppen terwijl het streeft naar het helpen creëren van het thuis dat je altijd al gewild hebt!


Website